Tussen ergens en nergens, donker en licht, orde en chaos ontstaat een wereld. Mysterieus en onvoorspelbaar. Soms heel klein en dan weer groots. Drie figuren zoeken naar een begin, een einde en alles daartussen.

Wat was en wat nu is een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar over het ontstaan van… alles. Woensdag 8 december gaan we in première, om 20:00 in OPEK! Door en met Anna Bentivegna, Zoë Demoustier en Ayrton Fraenk.

100% CULTUUR van ATV kwam langs bij followfollow! De dansers hebben alvast het beste van zichzelf gegeven tijdens de première reeks, volgende week doen ze dat in De Studio in Antwerpen op woensdag 1 en donderdag 2 december. Er zijn nog een aantal plaatsjes vrij.

In de woorden van Emmanuel en Louise: followfollow, da's een feestje. Kom gewoon kijken en dan zul je er wel achter komen!

Ineens staat er een sprankelende groep op scène die de uitdaging die het leven is met schwung én kwetsbaarheid danst. (...) We Go Places is een knipoog naar 'to go places' oftewel 'op weg zijn naar'. Daar is deze voorstelling een puike en uiteindelijk overweldigende en ontroerende dansante vertaling van.
— Els Van Steenberghe voor Knack Focus

De laatste speelweek van We Go Places gaat in! Choreografe Carli Gellings zet de kracht van de groep tegenover die van het individu. Onderweg zegt deze productie ook iets over hoe het is om verbinding te zoeken in deze ingewikkelde wereld.

Loop je in de pas, ga je tegen de richting in of een andere richting uit? followfollow gaat over volgen in alle mogelijke betekenissen van het woord. Woensdag 17 november ging onze nieuwe jongerenproductie in première!

Dans je dag verder in met onze followfollow'ers! De première in Leuven is achter de rug, nu wervelt de voorstelling door naar Aalst & Antwerpen.

Woensdag 17 november ging followfollow in première. Samen met 11 jongeren maakte choreograaf Koen De Preter een dansproductie over volgen en volgers. Over inspireren, kopiëren en nabootsen. Over selfies en de laatste TikTok-challenges.

Zoude gij niet beter wat minder nadenken?

De enige echte trailer voor de fantastische Connie & Zorba!


Ik zou alsnog geboren willen worden. Als ge mij laat gaan, geef ik u een beetje moederkoek.

Culture Club van Radio 1 kwam langs bij Connie & Zorba!

In de reportage vertellen Leen Roels, Matthias Van de Brul en Brenda Corijn al iets meer over de voorstelling en passeren ook een aantal personages even.

De tweede première van het seizoen is een feit. Op zaterdag 9 oktober speelde Connie & Zorba voor een volle zaal in OPEK.

In deze heerlijk absurde theaterproductie van Leen Roels (tekst) & Isabel Vervoort (regie) verkennen Marthe, Anna en Bjarne het schoonste wat er is: de vriendschap. Spel: Brenda Corijn, Leen Roels & Matthias Van de brul.

Bekijk de volledige speelijst hier.

De eerste voorstelling en première van het jaar! De dansers van We Go Places trapten met veel enthousiasme het seizoen af op donderdag 26 augustus in CC MUZE.

Choreografe Carli Gellings zet in We Go Places de kracht van de groep tegenover die van het individu. Onderweg zegt deze productie ook iets over hoe het is om verbinding te zoeken in deze ingewikkelde wereld.
— Bekijk de volledige speelijst hier.

Exact een halfjaar na oorspronkelijk gepland ging We Go Places eindelijk in première in cultuurcentrum MUZE op donderdag 26 augustus 2021. En nu voor écht, met publiek erbij, want dat is wanneer de magie ontstaat.

Voor de voorstelling maakten we een vijfdelige making-of, die je hier kan vinden. Met filmpjes over de audities, over het maakproces, over de groepsfeer en over de aanloop naar de première.

Toon reacties
Reacties
titanic was veel beter
Tom Janssens 2 over Ik ben geen racist (26/11/2021)
_0_0_ ///
Tom Janssens 2 over Ik ben geen racist (26/11/2021)
whoela
Tom Janssens over Ik ben geen racist (26/11/2021)
Wat een prachtige voorstelling!! Inspirerend, ontroerend, krachtig en puur. Proficiat!!
Esther over followfollow (25/11/2021)
Zo hard genoten van deze voorstelling. Mooie groep om naar te kijken, krachtige visuele beelden, zalige muziek. 't was af!
Kathleen over followfollow (19/11/2021)

Hallo, wat een fijne reactie! Hier de muziek die je wellicht bedoelt: Violin sonata No 28 in E flat major van Mozart En even later Das ist meine Freude Van Johann Ludwig Bach

Dirk (09/11/2021)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Heb je een fABULEUS-voorstelling gezien en wil je je mening kwijt? Ken je een fABULEUZE roddel? Of wil je vertellen over je ervaringen bij fABULEUS? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
<December 2021>
madiwodovrzazo
29
30
followfollow geannuleerd
CC De Werf - Aalst (10:00, 13:45)
Ik ben geen racist (2021)
CC De Brouckere - Torhout (10:00, 14:00)
1
followfollow
DE Studio - Antwerpen (20:00)
2
followfollow
DE Studio - Antwerpen (13:30, 20:00)
3
4
5
6
7
8
Wat was en wat nu
OPEK - Leuven (20:00)
9
Wat was en wat nu
OPEK - Leuven (13:30)
10
Wat was en wat nu
OPEK - Leuven (10:00, 13:30)
11
Wat was en wat nu
OPEK - Leuven (16:00)
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Overzicht speeldata
Blijf je graag op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Website by Wies Hermans (Fuut)
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.