WIPCOOP
Leuven 2024

WIPCOOP is een uitgelezen kans voor de kunstsector en publiek om een blik te werpen op wat er broeit aan nieuwe artistieke creaties in de podiumkunsten. In 2023 vond de eerste Leuvense editie in Stuk plaats.

Op 26 september 2024 is OPEK de place to be. Dan tonen Farida, Nata Mandaria, Ornella Ngomba aka. Muabana, Saloua Hassani waar ze staan met hun nieuwe creaties. Ze presenteren elk maximum 30 minuten uit hun Work In Progress. Aansluitend gaan ze in gesprek met een gezelschap van dramaturgen, werkplaatsen, producenten en programmatoren over het getoonde werk en mogelijke steun. Meer info over de artiesten en hun werk lanceren we in juni.

De Works In Progress vinden overdag plaats en zijn gratis.

Mestizo Arts Platform & fABULEUS organiseren WIPCOOP Leuven ism STUK, Trill, 30 CC, CIE Tartaren, Burn.

WIPCOOP — de Work In Progress Coöperatie van Mestizo Arts Platform — is een all year round ontwikkelingsparcours in Leuven, Brussel, Antwerpen en Gent. Het voornaamste doel? Vanuit de kracht van de coöperatie nieuw artistiek werk zichtbaar maken, hier dialoog rond opzetten en artiesten en organisaties matchen om dit werk verder te kunnen ontwikkelen en spelen.Volg ook de Work In Progress in andere steden en wat verder groeit uit voorgaande edities: www.mestizoartsplatform.be.Toon reacties

Ben je gaan kijken naar WIPCOOP en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
SPEELDATA
26 sep 2024 – LEUVEN
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.