Audities

DANSER GEZOCHT VOOR SNAP XL
fABULEUS zoekt vervanging voor één van de dansers van SNAP XL, de jongerenproductie van Talitha De Decker die in februari 2018 in première ging in C-mine cultuurcentrum (Genk). Tussen 18 september 2018 en 16 maart 2019 gaat deze productie op tournee. De ploeg danst 23 voorstellingen in heel België, zowel vrije voorstellingen ‘s avonds als schoolvoorstellingen overdag. De volledige tournee vind je hier.

SNAP XL is een feestelijke én virtuoze dansproductie (lees hier de recensie). We zoeken dus een jongere tussen 14 en 23 jaar die best wat danservaring heeft. Stagiairs uit dansopleidingen zijn ook welkom.

Ben je iemand die snel dansmateriaal leert? Heb je zin om mee op tournee te gaan met een professionele jongerenproductie? Dan is dit jouw kans.

Auditie: maandag 20/8 om 11u, OPEK (Leuven)

Repetities: individuele repetities: nog vast te leggen tussen 21/08 en 08/09/2018. groepsrepetities: 09/09 (10-18u) + 16/09 (14-18u) in OPEK, Leuven

Aanmelden: Stuur een mailtje met een korte beschrijving van je danservaring naar auditie@fabuleus.be. Kijk zeker ook je beschikbaarheid na: zowel voor de tournee als voor de repetitieperiode. fABULEUS is gesloten in juli. Na 6 augustus krijg je antwoord.

Reacties
Hallo mijn naam is janice en ik ben 13 jaar.Ik doe al 2 jaar musical en woon in Zwevegem.van Zwevegem naar Antwerpen is het een beetje ver maar ik zou wel heel graag meedoen omdat ik zelf ook Nederlands,Frans en Engels spreek zonder accent.ik zie er naar uit om misschien met jullie mee te werken.
Janice (14/08/2018)
Hoi! Wanneer vinden we extra info over nieuwe audities? Groetjes!
Benthe (30/05/2018)
hey Ik ben Laure. En ik heb wel al een beetje ervaring met acteren en dansen. Ik doe op school ook woordkunst-drama. Ik zou me heel graag willen inschrijven maar de afstand is wel een probleem en dus weet ik niet of ik mij dan echt wel kan inschrijven... PS: Ik vond SNAP XL echt fantastisch goed! Met vriendelijke groeten Laure
laure (27/02/2018)
@ Feyza: de audities die we nu gaan doen zijn voor een dansvoorstelling die in Antwerpen gemaakt zal worden. Als je het niet erg vindt om wat verder te reizen, ben je zeker welkom! PS: bedankt voor de complimentjes over SNAP XL ;-)
Filip fABULEUS (21/02/2018)
@ Louise, schrijf je voor alle zekerheid maar in en geef deze informatie gewoon door als extra informatie!
Filip fABULEUS (21/02/2018)
Ik ben heel erg geitereseerd en zou super graag willen meedoen met zo een super toffe voorstelling. Ik zit zelf op een kunst school en volg woord kunst drama En buiten school zit ik al 5 op de academie voor toneel. En het is altijd al een droom geweest om mee te doen met een groote voorstelling.
Feyza (20/02/2018)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven
Inschrijven en info: auditie@fabuleus.be