Audities

JONGENS GEZOCHT VOOR NIEUWE DANSPRODUCTIE

In oktober 2022 kozen we al 9 jongeren voor onze nieuwe dansproductie Ultra. Nu zoeken we nog één of twee extra jongens tussen 15 en 22 jaar om de groep te vervolledigen. Ultra is een dansproductie over hoe het is om in deze tijd op te groeien als ‘jongen’.

Ben jij een jongen die graag danst? Heb je ervaring met hiphop of hedendaagse dans of gelijk welke andere dansstijl? Heb je zin om samen met een groep jongeren toe te werken naar een dansvoorstelling?

Schrijf je dan in voor de kennismakingsworkshop.

WANNEER? donderdag 22 december 2022, tussen 15u en 19u.
WAAR? OPEK, Vaartkom 4, Leuven.

* KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJVINGSFORMULIER *

De repetities voor Ultra zijn gespreid over:
* de krokusvakantie 2023
* de paasvakantie 2023
* de eerste drie weken van augustus 2023
* enkele weekends in het najaar 2023
* de herfstvakantie 2023

De première is op woensdag 8 november 2023 in STUK (Leuven).

Belangrijk: deze productie is een vrijwillig engagement. Je vervoerskosten worden wel volledig terugbetaald.

IS CIRCUS, PARKOUR OF ACRO MEER JOUW DING?
In maart 2023 zijn er audities in Limburg voor de circus- en dansproductie Beyond the Edge van Piet Van Dycke. Geef je naam en e-mailadres alvast op via deze link, dan sturen wij je in januari een mailtje om je in te kunnen schrijven.

Klinkt het woord audities eng? Zie het liever als een workshop waarop iedereen welkom is.
Lees meer.

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee zoals een professionele artiest. Lees meer.

Zo verloopt een auditiedag
Dit is fABULEUS
Joanita over audities
Toon reacties
Reacties
Hey ik ben Minne,ik ben geboren in 2010 ik zou graag mee willen mee doen omdat ik 1ben met dansen en acteren elke keer zeggen mijn ouders en familie dat ik echt iets moet doen met mijn acteren en dansen dus hier ben ik dan in de hoop dat ik mee kan doen met fabuleus.groetjes minne
Minne (30/08/2022)
Hallo ik ben laura ik zou graag zingen of acteren
laura (08/07/2022)
Ik wil graag audities komen doen als het kan laat me aub iets weten via gmail.Ik ben 13 jaar heb een beetje ervaring in acteren en ook in dansen.Groetjes renske
renskeservotte (13/04/2022)
Hey hey! Ik ben Merel, 16 jaar en toneelspelen is echt mijn passie. Ik vind het geweldig om mij uit te leven op een podium, alleen of in groep. Ik las wel dat dansen ook een onderdeel is in de voorstellingen van Fabuleus. Ik ben eigenlijk niet echt een danser.. Ik zit op de Stedelijke Academie in Dendermonde en vg daar al 9 jaar spel en verteltheater. Ik heb toen ik 10 jaar was 2 jaartjes gedanst maar dat was het ook.. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het niet zo mijn ding was. Mijn vraag daarom is, als je deelneemt, is dansen sowieso een onderdeel bij de audities? :)
Merel Aelbrecht (16/01/2021)
Dag Amelie en iedereen die de voorbije weken gereageerd heeft op onze audities. De auditiedata zijn uitgesteld tot januari en februari. Je kan je dus nog altijd inschrijven via link op de auditiepagina. Wij maken dansproducties en toneelproducties, maar bijna nooit musicals, dus je hoeft voor onze auditieworkshops niet te kunnen zingen ;-)
Fiilip van Fabuleus (22/11/2020)
Hy ik ben Amélie ik hou er van om te acteren te doen als iemand anders vind ik super dansen doe ik ook maar zingen is niet men sterkste kant
Amélie (19/11/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

ULTIEME TOP TIP
Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe fABULEUS-projecten? 
Schrijf je in op de nieuwsbrief.
En volg ons natuurlijk op Instagram en Facebook!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.