Audities

Voor de productie out of hands van Michiel Vandevelde zoeken we jongeren tussen 13 en 23 jaar: zowel acrobatische bewegers als een volledig nieuwe muziekband.

Wat?

In oude mythes staat ‘jeugd’ vaak symbool voor onschuld, hoop en onsterfelijkheid, maar achter dat ideaalbeeld schuilt ook een duistere kant. In out of hands geven jongeren een inkijk in hun ‘onderwereld’ van donkere gedachten en fantasieën. Een live muziekband dompelt je onder in een bad van electronic dark wave, gothic en metal, terwijl vijf acrobatische bewegers zowel de schoonheid als de worsteling van jong-zijn verbeelden.

Wanneer?

De belangrijkste repetitieperiodes vallen tijdens:

* het weekend van 11 en 12 mei 2024 (allereerste repetities)
* de zomervakantie: 5 – 16 aug 2024
* de herfstvakantie: 28 okt –1 nov 2024
* de kerstvakantie: 26 – 30 dec 2024
* de krokusvakantie: 3 – 7 mrt 2025
* de paasvakantie: 7 – 20 apr 2025

Daartussen zijn nog enkele losse repetitiedagen. De exacte data vind je allemaal terug in het inschrijvingsformulier.
out of hands gaat in première in Leuven op 23 april 2025.

Voor wie?

Jongeren die bezig zijn met acrobatie, breakdance, krumping, paaldansen, martial arts, parkour of andere uitdagende bewegingsvormen. Zij kunnen zich inschrijven voor de auditieworkshop in Brussel (Ultima Vez), Leuven (OPEK) of Gent (Miramiro).

> Info & inschrijven voor acrobatische bewegers

Muzikanten (gitaar, drums, bas, keyboard, viool, zang), die zich thuis voelen in metalmuziek en graag een nieuwe band willen vormen. Zij kunnen zich aanmelden voor de auditieworkshop in Leuven (Het Depot).

> Info & inschrijven voor muzikanten

Vragen?

Mail al je zorgen, twijfels, vragen naar audities@fabuleus.be!


Dit is fABULEUS

Klinkt het woord audities eng? Zie het liever als een workshop waarop iedereen welkom is. Lees meer.

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee zoals een professionele artiest. Lees meer.

Toon reacties
Reacties
Hallo, ik ben Eline. Dansen is mijn passie, ik hou ervan om op een podium te staan, dus ik zou heel graag meewerken aan een project binnen Fabuleus. :)
Eline (10/12/2023)
Hey ik ben sander ik ben geboren in 2010. Ik zit bij een circus ben daar de clown de jongleur en de googelaar. Dus ik ben het wel al gewoon om op het podium te staan.
Sandef (24/01/2023)
Hey ik ben Minne,ik ben geboren in 2010 ik zou graag mee willen mee doen omdat ik 1ben met dansen en acteren elke keer zeggen mijn ouders en familie dat ik echt iets moet doen met mijn acteren en dansen dus hier ben ik dan in de hoop dat ik mee kan doen met fabuleus.groetjes minne
Minne (30/08/2022)
Hallo ik ben laura ik zou graag zingen of acteren
laura (08/07/2022)
Ik wil graag audities komen doen als het kan laat me aub iets weten via gmail.Ik ben 13 jaar heb een beetje ervaring in acteren en ook in dansen.Groetjes renske
renskeservotte (13/04/2022)
Hey hey! Ik ben Merel, 16 jaar en toneelspelen is echt mijn passie. Ik vind het geweldig om mij uit te leven op een podium, alleen of in groep. Ik las wel dat dansen ook een onderdeel is in de voorstellingen van Fabuleus. Ik ben eigenlijk niet echt een danser.. Ik zit op de Stedelijke Academie in Dendermonde en vg daar al 9 jaar spel en verteltheater. Ik heb toen ik 10 jaar was 2 jaartjes gedanst maar dat was het ook.. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het niet zo mijn ding was. Mijn vraag daarom is, als je deelneemt, is dansen sowieso een onderdeel bij de audities? :)
Merel Aelbrecht (16/01/2021)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

out of hands wordt mee mogelijk gemaakt door STUK, Dans in Brugge, KAAP en Cultuurcentrum Brugge.

 

DATA AUDITIEWORKSHOPS

voor bewegers
EERSTE RONDE 
za 23 mrt 2024 LEUVEN, STUK

TWEEDE RONDE 
zo 24 mrt 2024 LEUVEN, STUK

DERDE RONDE
zo 31 mrt 2024 BRUGGE, MaZ

 

voor muzikanten
EERSTE RONDE
za 23 mrt 2024 LEUVEN, STUK

TWEEDE RONDE 
zo 24 mrt 2024 LEUVEN, STUK

DERDE RONDE
zo 31 mrt 2024 BRUGGE, MaZ

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.