Audities

fABULEUS maakt toneel- en dansproducties met jongeren. We organiseren twee tot drie keer per jaar auditieworkshops voor nieuwe jongerenproducties.

In januari en februari hebben we auditieworkshops voor de dansproductie Human Instruction Manual. We zoeken jongeren tussen 13 en 21 jaar: bewegers, dansers, acrobaten en spelers. Meer informatie & je inschrijven kan via deze link!

Niet twijfelen, springen en je inschrijven!

Klinkt het woord audities eng? We spreken bij fABULEUS liever over auditieworkshops. Zie het als een boeiende workshop waar iedereen aan kan en mag deelnemen. Iedereen is welkom, ook jongeren met een fysieke of mentale beperking. Podiumervaring is niet nodig. Goesting en engagement, da's het belangrijkste!

Een auditiedag

"Die workshops zijn op zich al zo fijn. Je leert er zo veel bij en je kan niets fout doen."
Wil je weten hoe het er tijdens zo'n auditiedag aan toe gaat? Check dit filmpje over de auditiedagen van We Go Places!

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee als een professionele artiest. Lees meer.

Nog niet zeker of je wel zou meedoen? Joanita liet zich overhalen door een vriendin en ze heeft er geen spijt van.

Dit is fABULEUS

fABULEUS maakte de voorbije 25 jaar meer dan 100 producties met jongeren en met professionelen. Dit filmpje geeft een idee van de sfeer voor én achter de schermen.

Toon reacties
Reacties
Hey hey! Ik ben Merel, 16 jaar en toneelspelen is echt mijn passie. Ik vind het geweldig om mij uit te leven op een podium, alleen of in groep. Ik las wel dat dansen ook een onderdeel is in de voorstellingen van Fabuleus. Ik ben eigenlijk niet echt een danser.. Ik zit op de Stedelijke Academie in Dendermonde en vg daar al 9 jaar spel en verteltheater. Ik heb toen ik 10 jaar was 2 jaartjes gedanst maar dat was het ook.. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het niet zo mijn ding was. Mijn vraag daarom is, als je deelneemt, is dansen sowieso een onderdeel bij de audities? :)
Merel Aelbrecht (16/01/2021)
Dag Amelie en iedereen die de voorbije weken gereageerd heeft op onze audities. De auditiedata zijn uitgesteld tot januari en februari. Je kan je dus nog altijd inschrijven via link op de auditiepagina. Wij maken dansproducties en toneelproducties, maar bijna nooit musicals, dus je hoeft voor onze auditieworkshops niet te kunnen zingen ;-)
Fiilip van Fabuleus (22/11/2020)
Hy ik ben Amélie ik hou er van om te acteren te doen als iemand anders vind ik super dansen doe ik ook maar zingen is niet men sterkste kant
Amélie (19/11/2020)
ik zou graag willen mee doen met eeen musical dans en eventueel zingen bv. ketnet ma ik heb zenuwen voor te zingen
amelie verlysen (12/11/2020)

Hii ik ben abe ik ben dol op dansen en acteren en zou er alles voor doen om mee te doen ik hebeen jaar tonneel gespeeld en 8jaar gedanst ik zou het heel graag verder willen doen. 

Abe (25/10/2020)
Hallo, ik ben James (16 jaar) en ik wil later van acteren mijn beroep maken. Dat is ook de reden dat ik nu begonnen ben aan mijn laatste jaar woordkunst-drama in SKI te Gent. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar ik zit momenteel in een jeugdtoneelvereniging en heb al 1 edelfiguratie achter de rug voor loslopend wild en gevogelte. Ik hoop echt dat ik hiermee ervaring kan opdoen en zo tot een grote acteur kan opgroeien. Zingen en dansen zijn niet echt mijn talent, maar ik heb de vakken wel op school. Groetjes James.
James (02/09/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

AUDITIEWORKSHOPS JONGEREN
DANS
— jan & feb
Human Instruction Manual 
met Natascha Pire & Helder Seabra
info & inschrijven

THEATER — apr
De Kwetsbaren
met Rashif El Kaoui
Meer zin in theater? Geef je naam & e-mailadres alvast op via deze link! Dan sturen wij je in februari een mailtje om je in te kunnen schrijven voor de auditieworkshops in april.

ULTIEME TOP TIP
Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe fABULEUS-projecten? Schrijf je in op de nieuwsbrief. En volg ons natuurlijk op Instagram en Facebook!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.