Audities

NIEUWSFLITS: omwille van de verstrengde corona-maatregels werden de audities van deze herfsvakantie uitgesteld. Schrijf je gerust in via het formulier. Dan brengen we je meteen op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn!

GEZOCHT: JONGEREN TUSSEN 13 EN 21 JAAR

Voor onze nieuwste productie follow follow zoeken we sterke persoonlijkheden tussen 13 en 21 jaar: dansers, acteurs, breakdancers, speelvogels en sporters. Uithoudingsvermogen is een plus, omdat de maker, Koen De Preter, vooral vanuit beweging werkt. Hieronder vind je meer info over de productie, repetitiedata en de werking van fABULEUS.

Onze auditieworkshops staan open voor iedereen, ook als je geen podiumervaring of een fysieke of mentale beperking hebt. Het belangrijkste is: goesting en een open geest!


Zin om mee te doen?

Schrijf je dan in via dit inschrijvingsformulier.

DATA
de auditieworkshops waren gepland in november 2020, maar omwille van de verstrengde coronamaatregels worden ze uitgesteld naar een latere datum. Waarschijnlijk de kerstvakantie 2020 of januari 2021. Maar: geen probleem! Schrijf je gewoon in via het formulier en we brengen je zo snel mogelijk op de hoogte van de nieuwe data!

WAAR
OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

VRAGEN
audities@fabuleus.be

Waar en wanneer repeteren we? En wanneer is de première! Lees meer.

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee als een professionele artiest. Lees meer.

Nog niet zeker of je wel zou meedoen? Joanita liet zich overhalen door een vriendin en ze heeft er geen spijt van. Meer weten?

Toon reacties
Reacties
Dag Amelie en iedereen die de voorbije weken gereageerd heeft op onze audities. De auditiedata zijn uitgesteld tot januari en februari. Je kan je dus nog altijd inschrijven via link op de auditiepagina. Wij maken dansproducties en toneelproducties, maar bijna nooit musicals, dus je hoeft voor onze auditieworkshops niet te kunnen zingen ;-)
Fiilip van Fabuleus (22/11/2020)
Hy ik ben Amélie ik hou er van om te acteren te doen als iemand anders vind ik super dansen doe ik ook maar zingen is niet men sterkste kant
Amélie (19/11/2020)
ik zou graag willen mee doen met eeen musical dans en eventueel zingen bv. ketnet ma ik heb zenuwen voor te zingen
amelie verlysen (12/11/2020)

Hii ik ben abe ik ben dol op dansen en acteren en zou er alles voor doen om mee te doen ik hebeen jaar tonneel gespeeld en 8jaar gedanst ik zou het heel graag verder willen doen. 

Abe (25/10/2020)
Hallo, ik ben James (16 jaar) en ik wil later van acteren mijn beroep maken. Dat is ook de reden dat ik nu begonnen ben aan mijn laatste jaar woordkunst-drama in SKI te Gent. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar ik zit momenteel in een jeugdtoneelvereniging en heb al 1 edelfiguratie achter de rug voor loslopend wild en gevogelte. Ik hoop echt dat ik hiermee ervaring kan opdoen en zo tot een grote acteur kan opgroeien. Zingen en dansen zijn niet echt mijn talent, maar ik heb de vakken wel op school. Groetjes James.
James (02/09/2020)
hey hey, ik ben lotte in ik ben 16 jaar. Ik dans sinds ik vijf jaar oud ben en acteren is mijn passie. Fabuleus is dan ook mijn droom... dansen en acteren op een podium, zaaalligg! daar ben ik voor geboren, daar ben ik zeker van. ik hoop ongelooflijk hard dat ik een plaatsje in jullie toneelgroep kan zien te krijgen. veel groetjes lotte
Lotte Valckenaers (02/09/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze auditieworkshops voor nieuwe jongerenproducties? Schrijf je in op de nieuwsbrief. En volg ons natuurlijk op Instagram en Facebook!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.