Audities

WIE ZOEKEN WE?

Voor het project Beyond the Edge zoeken wij Limburgse jongeren (m/v/x) tussen 13 en 23 jaar die bezig zijn met parkour, circus, dans, acrogym, taekwondo of andere uitdagende sporten.

WAAROVER GAAT HET?

Choreograaf/circusmaker Piet Van Dycke is nog maar 26 jaar, maar al een gekende naam in binnen- en buitenland. In zijn nieuwe productie Beyond The Edge zal een groep jongeren bewegen en balanceren over een grote installatie van ladders. En misschien hoor jij daar binnenkort wel bij.

Beyond the Edge is een project van de cultuurcentra van Maasmechelen, Genk, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel, Tongeren, HET LAB/Krokusfestival en fABULEUS i.s.m. Circuswerkplaats Dommelhof en Passerelle.

PREMIERE

Beyond the Edge gaat in première op vrijdag 23 februari 2024 in CC de VELINX in Tongeren. Tot dan zijn er ongeveer 50 repetitiedata. Het volledige repetitieschema vind je hier.

AUDITIEWORKSHOPS

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE AUDITIEWORKSHOPS

Om de juiste groep jongeren te vinden voor deze productie organiseren wij auditieworkshops. Dat zijn open workshops waaraan iedereen mag deelnemen, ook als je nog twijfelt of dit project iets voor jou is. Uit de eerste ronde kiezen we jongeren die door mogen naar de tweede ronde. En daarna volgt nog een derde ronde om de definitieve groep voor deze productie samen te stellen.

1ste RONDE
zo 19 mrt 2023 C-Mine – Genk
OF zo 26 mrt 2023 CC De Adelberg – Lommel
OF zo 2 apr 2023 CC Casino – Houthalen-Helchteren
OF za 8 apr 2023 CC de VELINX – Tongeren

2de RONDE
za 22 april 2023 CC Maasmechelen
OF zo 23 april 2023 CC Muze – Heusden-Zolder

3de RONDE
zo 30 apr 2023 CCHA – Hasselt

Klinkt het woord audities eng? Zie het liever als een workshop waarop iedereen welkom is.
Lees meer.

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee zoals een professionele artiest. Lees meer.

Zo verloopt een auditiedag
Dit is fABULEUS
Joanita over audities
Toon reacties
Reacties
Hey ik ben sander ik ben geboren in 2010. Ik zit bij een circus ben daar de clown de jongleur en de googelaar. Dus ik ben het wel al gewoon om op het podium te staan.
Sandef (24/01/2023)
Hey ik ben Minne,ik ben geboren in 2010 ik zou graag mee willen mee doen omdat ik 1ben met dansen en acteren elke keer zeggen mijn ouders en familie dat ik echt iets moet doen met mijn acteren en dansen dus hier ben ik dan in de hoop dat ik mee kan doen met fabuleus.groetjes minne
Minne (30/08/2022)
Hallo ik ben laura ik zou graag zingen of acteren
laura (08/07/2022)
Ik wil graag audities komen doen als het kan laat me aub iets weten via gmail.Ik ben 13 jaar heb een beetje ervaring in acteren en ook in dansen.Groetjes renske
renskeservotte (13/04/2022)
Hey hey! Ik ben Merel, 16 jaar en toneelspelen is echt mijn passie. Ik vind het geweldig om mij uit te leven op een podium, alleen of in groep. Ik las wel dat dansen ook een onderdeel is in de voorstellingen van Fabuleus. Ik ben eigenlijk niet echt een danser.. Ik zit op de Stedelijke Academie in Dendermonde en vg daar al 9 jaar spel en verteltheater. Ik heb toen ik 10 jaar was 2 jaartjes gedanst maar dat was het ook.. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het niet zo mijn ding was. Mijn vraag daarom is, als je deelneemt, is dansen sowieso een onderdeel bij de audities? :)
Merel Aelbrecht (16/01/2021)
Dag Amelie en iedereen die de voorbije weken gereageerd heeft op onze audities. De auditiedata zijn uitgesteld tot januari en februari. Je kan je dus nog altijd inschrijven via link op de auditiepagina. Wij maken dansproducties en toneelproducties, maar bijna nooit musicals, dus je hoeft voor onze auditieworkshops niet te kunnen zingen ;-)
Fiilip van Fabuleus (22/11/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

Op één van deze dagen kan je deelnemen aan onze open auditieworkshop:

zo 19 mrt 2023 GENK
zo 26 mrt 2023 LOMMEL 
zo 2 apr 2023 HOUTHALEN
za 8 apr 2023 TONGEREN

SCHRIJF JE HIER IN

 

ULTIEME TOP TIP
Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe fABULEUS-projecten? 
Schrijf je in op de nieuwsbrief. En volg ons natuurlijk op Instagram en Facebook!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.