Audities

English? Click here.

Français? Cliquez ici.

GEZOCHT
8 jongeren tussen 14 en 20 jaar die graag bewegen/ dansen/ creëren en die willen meewerken aan een nieuwe dansproductie met de titel 8.2.

Lees alle informatie hieronder goed na. Onderaan vind je de link om je in te schrijven.

CHOREOGRAAF
Radouan Mriziga (Marokko, 1985) volgde dansopleidingen in Marokko, Tunesië en in P.A.R.T.S. (Brussel). Voor deze productie wil hij zich laten inspireren door alle aspecten van rapmuziek (de structuur van de muziek, de geschiedenis, de cultuur…). Het is dus leuk als je fan bent van rapmuziek, maar dat is zeker niet noodzakelijk. Je hoeft ook geen specifieke dansstijl te beheersen. Het belangrijkste is dat je graag beweegt en dat je zin hebt om samen met Radouan onderzoek te doen, veel bij te leren en een mooie productie te maken.

8.2 is een project van hetpaleis (Antwerpen), Moussem (Brussel) en fABULEUS (Leuven).

AUDITIEWORKSHOPS
Onze zoektocht start met een fijne kennismakingsworkshop waaraan iedereen mag deelnemen: het is de ideale manier om elkaar te leren kennen en om te zien waar jouw talenten liggen. Het is voor ons superbelangrijk dat iedereen met een leuk gevoel naar huis gaat na die workshop, zelfs als je niet gekozen wordt voor dit project. Bij ons dus géén strenge jury achter een lange tafel, maar wel een leuk, inspirerend werkmoment met Radouan en de andere deelnemers. Uit die eerste ronde, kiezen we een aantal jongeren die naar de tweede ronde mogen. En daarna stellen we de definitieve ploeg samen. We organiseren de eerste ronde op vier momenten in hetpaleis (Meistraat 2, 2000 Antwerpen).

Zaterdag 3 maart 2018, 9:30-18:00
Zondag 4 maart 2018, 9:30-18:00
Zaterdag 10 maart 2018, 9:30-18:00 (volzet)
Zondag 11 maart 2018, 9:30-18:00

De tweede ronde is op zondag 18 maart 2018, 9:30-18:00. Ook in hetpaleis. Als je gekozen wordt, moet je die dag dus beschikbaar zijn.

REPETITIEPERIODE
Alle repetities vinden plaats in hetpaleis in Antwerpen, gespreid over verschillende schoolvakanties en weekends. Het repetitieproces is intensief, omdat we de jongeren zoveel mogelijk betrekken bij de creatie. Maar ook om iedereen naar hetzelfde niveau te tillen: het resultaat is een professionele productie die op tournee gaat in België (en misschien ook een keer in het buitenland). Er wordt een groot engagement verwacht, maar daar tegenover staat een ervaring die je de rest van je leven zal koesteren.

Kijk de data goed na en bedenk of ze combineerbaar zijn met je andere activiteiten. We verwachten dat je altijd aanwezig bent op de repetities en natuurlijk ook bij de voorstellingen. Heb je hier vragen over? Mail dan gerust naar auditie@fabuleus.be

REPETITIEDATA
Paasvakantie: ma 9 t.e.m. vrij 13/4/18
Zomervakantie: ma 20 t.e.m. vrij 24/8/18 + ma 27 t.e.m. vrij 31/8/18
September/oktober: enkele weekends (nog te bepalen)
Herfstvakantie: za 27/10 t.e.m. vrij 2/11/18
November/begin december: enkele weekends (nog te bepalen)
Kerstvakantie: woe 26 t.e.m. ma 31/12/18 + woe 2 t.e.m. za 5/1/18

Laatste repetitieperiode:
do 24 t.e.m. zo 27/1/19 (avonden)
di 29 t.e.m. 1/2/19: ’s avonds en woensdagnamiddag
za 2 en zon 3/2/19 overdag
di 5 t.e.m. 8/2/19 overdag (wordt aangevraagd aan de school)

VOORSTELLINGEN
Première zaterdag 9/2/2019 @hetpaleis (Antwerpen
Eerste reeks voorstelligen in februari/maart 2019

INSCHRIJVEN
Alles goed gelezen? De data gecheckt? Goesting? Nieuwsgierig?

Schrijf je dan hier in voor de auditieworkshop via dit inschrijvingsformulier.

Twijfels? Vragen? Mail auditie@fabuleus.be!

Reacties
Hey mijn naam is alice. Heb 7 jaar ervaring met acteren dansen en musicals ik ben verhuisd en wil graag terug in de acteren enzo kome ik heb nog niet echt gevonden waar ik terug kan gaan acteren. Ik ben op zoek naar audities. Ik zou me willen aansluiten bij fabuleus. Ik weet niet of er een leeftijd limiet is want ik ben 19 dus heb al heel veel ervaring. Ik heb ook al heel veel met light board en sound board gewerkt tijdens shows en ik ben twee talig ik kan nederlands en engels zonder axcent, kan frans en duits beetje verstaan.
Alice Crossman (07/01/2018)
Hallo , ik ben sonia .Heb 3 jaar een academische opleiding : fotografie gevolgd .Ik ben geïnteresseerd in de relaties tussen tieners , jongeren , hun geaardheid ; anders of juist niet.Wie zijn deze jongeren , vandaag Ik ben ook benieuwd naar positieve ervaringen.Mijn doel is om deze jongeren in beeld te brengen , de foto's zijn al of niet geanoniseerd zodat de jongeren niet te herkennen zijn , tenzij anders gewenst. Ik zie dit als vrijwilligerswerk , de digitale bestanden bezorg ik gratis .Met vriendelijke groeten , sonia Contactgegevens : de wit sonia : gsm 0495487749
de wit sonia (25/11/2017)
Ik ben Sofia ik ben 13 jaar en wil heel graag meewerken ik heb al een beetje podium ervaring en doe graag jongens en meisjes dingen ik val op jongens maar ik denk ook op meisje (bi-curious/pan) ik kom uit Brazili├ź en woon beurs bijna 6 jaar maar mijn Nederlands is perfect en zonder accent
Sofia (25/10/2017)
Heyyyyyy Ik wil me inschrijven omdat ik men innerlijke ik nog niet ken ik hou veel van jongens dingen maar toch voel ik me een meisje kwa kleding en schmink ik vind andere meisjes vaak heel knap maar juist niet dat ene tikkeltje van verliefdheid. Ik ben een meisje dat helemaal op zoek is naar haar zelf.
Romy (23/10/2017)
Hallo, ik ben een meisje van 13, heb kort haar, speel graag voetbal en ik ben meestal liever bij jongens wat het niet altijd gemakkelijk maakt op mijn leeftijd.Ik speel al 5 jaar musical ik zou super graag meedoen. Ik ben er wel mee bezig of ik mij meer jongen of meisje voel.
mirren vandenberk (22/10/2017)
hallo, ik ben Dauwe en ik ben hetro. Maar ik ben opzoek naar wie ik ben en wat ik wil doen met mijn leven. Deze zoek tocht is niet altijd even gemakkelijk en dat zou ik willen mee geven aan mensen. Ik wil mee geven dat het niet gemakkelijk is om als jong meisje veel vrienden en kennissen te hebben die al weten wat ze met hun leven willen doen terwijl ik nog niet eens weet wie ik ben. Ik heb ook een beetje ervaring met drama ik wit namelijk op De kunsthumaniora in Antwerpen. En ik doe de richting woordkunst drama.
Dauwe van Tilburg (19/10/2017)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven
Inschrijven en info: auditie@fabuleus.be