Audities

JONGEREN GEZOCHT VOOR NIEUWE PRODUCTIE

> Schrijf je snel in, want bijna alle auditieworkshops zitten al vol!

Voor onze nieuwe productie, Zero for conduct, van de Gentse theatermaker Haider Al Timimi zoeken we 10 jongeren tussen 15 en 22 jaar. We zoeken alle mogelijke talenten (spelers, denkers, dansers, poëten, circusartiesten, muzikanten, freerunners, turners, gevechts-kunstenaars…). Podiumervaring is niet zo belangrijk. Veel belangrijker is: een open geest en de goesting om je te smijten in dit project.

Repeteren en op tournee gaan is een spannende en onvergetelijke ervaring, dus als je denkt dat dit iets voor jou is, moet je niet twijfelen: schrijf je meteen in voor de auditieworkshop!

Praktische informatie en data? Check hieronder!
Nog vragen? Mail auditie@fabuleus.be.
Inschrijven? Klik hier en vul het formuliertje in.

Zero for conduct is een productie van fABULEUS en Kloppend Hert.

>>> AUDITIEWORKSHOPS >>>

Klinkt het woord audities eng? Bij fABULEUS spreken we liever over auditieworkshops. Geen strenge jury achter een lange tafel, maar een leuke, leerrijke en boeiende dag. Iedereen mag meedoen aan de eerste ronde. Uit alle deelnemers kiezen we een groep voor de tweede ronde en daarna stellen we de definitieve ploeg voor de nieuwe productie samen.

AUDITIEWORKSHOP EERSTE RONDE

- Zaterdag 10 november 2018 van 09u30 tot 19u00 OF
- Zondag 11 november 2018 van 09u30 tot 19u00 OF
- Zaterdag 17 november 2018 van 09u30 tot 19u00

AUDITIEWORKSHOP TWEEDE RONDE

Het hele weekend van 24 en 25 november 2018.
Hou dat weekend zeker vrij in je agenda.

>>> PRAKTISCHE INFO EN DATA >>>

LOCATIE

De auditieworkshops, de meeste repetities en de première vinden plaats bij fABULEUS in Leuven, in OPEK.

REPETITIESCHEMA

- 3 en 4 januari 2019 (in Leuven, OPEK)
- februari 2019 (4 zaterdagen en 1 zondag in Gent, Vooruit)
- krokusvakantie 2019 (5 dagen in Leuven, OPEK)
- paasvakantie 2019 (5 dagen in Destelheide, Dworp)
- zomdervakantie 2019 (van 5 tot 16 augustus 2019 in Leuven, OPEK)
- september en oktober 2019 (7 weekends in Leuven, OPEK)
- herfstvakantie 2019 (8 dagen in Leuven, OPEK)

TOURNEEDATA

De première is op woensdag 6 november 2019 in Leuven, OPEK. In dezelfde week zijn er nog een aantal voorstellingen in Leuven.

De eerste voorstellingenreeks is gepland in november 2019 en in februari - maart 2020. Het gaat natuurlijk over een beperkt aantal dagen in elke maand. De exacte data liggen nog niet vast.

We plannen ook een tweede tournee in de maanden oktober - november 2020.

Als je gekozen wordt zullen we dus een lang traject afleggen samen. Het engagement is niet min, maar daar tegenover staat een fantastische, verrijkende ervaring.

>>> NOG VRAGEN? >>>

Als je je inschrijft, krijg je een infobrief met nog meer gedetailleerde informatie over het project, het proces en de exacte data. Mail gerust naar auditie@fabuleus.be als je nog meer vragen hebt.

>>> INSCHRIJVEN! >>>

Klik hier en vul het formuliertje in

>>> VRIJWILLIGERS GEZOCHT >>>
Als je graag wil meewerken met het fABULEUS-team, zonder zélf op het podium te staan, dan kan je ook vrijwilliger worden! Help ons met het onthalen van de artiesten en met het begeleiden van het publiek. We zoeken ook altijd mensen die ons helpen met meer huishoudelijke dingen als koken en strijken. Als wederdienst krijg je eeuwige fABULEUS-vriendschap en gratis tickets voor onze producties. Interesse? Stuur dan een mailtje naar kathleen@fabuleus.be.

Toon reacties
Reacties
Hallo mijn naam is janice en ik ben 13 jaar.Ik doe al 2 jaar musical en woon in Zwevegem.van Zwevegem naar Antwerpen is het een beetje ver maar ik zou wel heel graag meedoen omdat ik zelf ook Nederlands,Frans en Engels spreek zonder accent.ik zie er naar uit om misschien met jullie mee te werken.
Janice (14/08/2018)
Hoi! Wanneer vinden we extra info over nieuwe audities? Groetjes!
Benthe (30/05/2018)
hey Ik ben Laure. En ik heb wel al een beetje ervaring met acteren en dansen. Ik doe op school ook woordkunst-drama. Ik zou me heel graag willen inschrijven maar de afstand is wel een probleem en dus weet ik niet of ik mij dan echt wel kan inschrijven... PS: Ik vond SNAP XL echt fantastisch goed! Met vriendelijke groeten Laure
laure (27/02/2018)
@ Feyza: de audities die we nu gaan doen zijn voor een dansvoorstelling die in Antwerpen gemaakt zal worden. Als je het niet erg vindt om wat verder te reizen, ben je zeker welkom! PS: bedankt voor de complimentjes over SNAP XL ;-)
Filip fABULEUS (21/02/2018)
@ Louise, schrijf je voor alle zekerheid maar in en geef deze informatie gewoon door als extra informatie!
Filip fABULEUS (21/02/2018)
Ik ben heel erg geitereseerd en zou super graag willen meedoen met zo een super toffe voorstelling. Ik zit zelf op een kunst school en volg woord kunst drama En buiten school zit ik al 5 op de academie voor toneel. En het is altijd al een droom geweest om mee te doen met een groote voorstelling.
Feyza (20/02/2018)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven
Inschrijven en info: auditie@fabuleus.be