Audities

Dit schooljaar zijn er geen auditieworkshops meer, maar niet getreurd. Kom gewoon naar één van onze voorstellingen kijken. In de herfst lanceren we oproepen voor nieuwe projecten. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Instagram/Facebook/TikTok of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Tijdens een leuk en intens repetitieproces werk je samen met ervaren makers die het beste in jou naar boven halen. Lees meer.

Klinkt het woord audities eng? Zie het liever als een workshop waarop iedereen welkom is. Lees meer.

Toon reacties
Reacties
Hallo, ik ben Eline. Dansen is mijn passie, ik hou ervan om op een podium te staan, dus ik zou heel graag meewerken aan een project binnen Fabuleus. :)
Eline (10/12/2023)
Hey ik ben sander ik ben geboren in 2010. Ik zit bij een circus ben daar de clown de jongleur en de googelaar. Dus ik ben het wel al gewoon om op het podium te staan.
Sandef (24/01/2023)
Hey ik ben Minne,ik ben geboren in 2010 ik zou graag mee willen mee doen omdat ik 1ben met dansen en acteren elke keer zeggen mijn ouders en familie dat ik echt iets moet doen met mijn acteren en dansen dus hier ben ik dan in de hoop dat ik mee kan doen met fabuleus.groetjes minne
Minne (30/08/2022)
Hallo ik ben laura ik zou graag zingen of acteren
laura (08/07/2022)
Ik wil graag audities komen doen als het kan laat me aub iets weten via gmail.Ik ben 13 jaar heb een beetje ervaring in acteren en ook in dansen.Groetjes renske
renskeservotte (13/04/2022)
Hey hey! Ik ben Merel, 16 jaar en toneelspelen is echt mijn passie. Ik vind het geweldig om mij uit te leven op een podium, alleen of in groep. Ik las wel dat dansen ook een onderdeel is in de voorstellingen van Fabuleus. Ik ben eigenlijk niet echt een danser.. Ik zit op de Stedelijke Academie in Dendermonde en vg daar al 9 jaar spel en verteltheater. Ik heb toen ik 10 jaar was 2 jaartjes gedanst maar dat was het ook.. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het niet zo mijn ding was. Mijn vraag daarom is, als je deelneemt, is dansen sowieso een onderdeel bij de audities? :)
Merel Aelbrecht (16/01/2021)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.