Audities

>>> AUDITION FOR PROFESSIONAL TRAINED PERFORMERS (CIRCUS ARTISTS AND DANCERS) >>>

English

Circusmaker Hanna Mampuys (THERE THERE company), fABULEUS (Leuven) en STUK (Leuven) zoeken professionele, acrobatisch getrainde performers (circusartiesten of dansers) voor Softies, een dansvoorstelling voor een breed publiek (kinderen en volwassenen). Meer informatie: hier.

>>> NIEUWE AUDITIEWORKSHOPS VOOR JONGEREN IN HET VOORJAAR >>>
In februari 2019 organiseren we auditieworkshops voor een nieuwe jongerenproductie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of word onze Facebook- of Instagram-vriend (of alles tegelijk).

>>> SCHRIJF JE IN VOOR VAART >>>
Wil je graag zelf een project uitwerken? Schrijf je dan voor 1 december in voor VAART. VAART biedt werk- of repetitieruimte, een professionele coach én een festival om jouw creatie te tonen aan het grote publiek. Beeld, geluid, podium, tekst, online kunst: alles kan!

>>> VRIJWILLIGERS GEZOCHT >>>
Als je graag wil meewerken met fABULEUS, zonder zélf op het podium te staan, dan kan je ook vrijwilliger worden! Kan jij goed fotograferen of filmen of monteren? Wil jij helpen bij het verwennen van artiesten en het begeleiden van het publiek? Kan flyeren of koken of iets anders waar je ons mee kan helpen? Als wederdienst krijg je eeuwige fABULEUS-vriendschap en gratis tickets voor onze producties. Interesse? Stuur dan een mailtje naar kathleen@fabuleus.be.

Toon reacties
Reacties
Ik ben een jonge meid van 15 jaar en kijk er erg naar uit om mee te spelen in een grote musical of een theaterstuk. Ik hoop dat jullie mee willen werken aan mijn droom!
Ann-Sophie (26/11/2018)
hallo, Ik ben babette Doyon,en ben 19 jaar. Ik heb in het middelbaar woord kunst drama gevolgd en studeer nu kunst en cultuurbemiddeling in antwerpen. Nu ben ik bezig met een stage in NTGent bij publiekswerking. Daarbuiten doe ik nog toneelacademie in antwerpen en merksplas. Het zou een droom zijn om in een grote voorstelling te mogen spelen. Hopelijk kan ik jullie overtuigen ;)
Babette Doyon (20/11/2018)
Hallo mijn naam is janice en ik ben 13 jaar.Ik doe al 2 jaar musical en woon in Zwevegem.van Zwevegem naar Antwerpen is het een beetje ver maar ik zou wel heel graag meedoen omdat ik zelf ook Nederlands,Frans en Engels spreek zonder accent.ik zie er naar uit om misschien met jullie mee te werken.
Janice (14/08/2018)
Hoi! Wanneer vinden we extra info over nieuwe audities? Groetjes!
Benthe (30/05/2018)
hey Ik ben Laure. En ik heb wel al een beetje ervaring met acteren en dansen. Ik doe op school ook woordkunst-drama. Ik zou me heel graag willen inschrijven maar de afstand is wel een probleem en dus weet ik niet of ik mij dan echt wel kan inschrijven... PS: Ik vond SNAP XL echt fantastisch goed! Met vriendelijke groeten Laure
laure (27/02/2018)
@ Feyza: de audities die we nu gaan doen zijn voor een dansvoorstelling die in Antwerpen gemaakt zal worden. Als je het niet erg vindt om wat verder te reizen, ben je zeker welkom! PS: bedankt voor de complimentjes over SNAP XL ;-)
Filip fABULEUS (21/02/2018)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven
Inschrijven en info: auditie@fabuleus.be