Chatgirl

Chatgirl is een intiem portret van twee puberjongens die in een hotelkamer een date met een meisje hebben dat ze via een chatroom hebben leren kennen. Het thema identiteit staat ook in Chatgirl centraal, gekoppeld aan de voor tieners zeer herkenbare context van het internet. Chatgirl gaat over de mogelijkheid die het internet biedt om een andere identiteit aan te nemen, en over de vaststelling dat het in de werkelijkheid veel moeilijker is om van jezelf los te komen.

Jef Van gestel, winnaar van de Ton Lutz Prijs 2004 voor het meest beloftevolle regietalent, ensceneert het debuut van Eelco Smits (acteur bij onder andere ro theater en Toneelgroep Amsterdam) als toneelauteur. Johnny De Meyer (voordien bij fABULEUS te zien in Kwartet) en Braam Verreth spelen.

Tekst Eelco Smits Regie Jef Van gestel Met Johnny De Meyer, Braam Verreth

Toon reacties
Reacties
Gratis daten
Muslum over Chatgirl (07/07/2024)

Ben je gaan kijken naar Chatgirl en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

Chatgirl mag dan traditioneel teksttheater zijn, juist de soberheid van deze voorstelling maakt dit stuk ijzersterk. Het is niet volgepropt met spitsvondigheden en visuele trucjes, maar het is puur en ontroerend acteerwerk vol humor en poëzie."

www.theatercentraal.nl
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.