Antoon & Mirabella

In navolging van Filip Bilsen en Frauke Depreitere zet ook Sofie Palmers (voordien te zien in Meisje Niemand en The way young lovers do) een stap in haar ontwikkeling door van de jongerenwerking door te stromen en een eigen voorstelling op te zetten. De combinatie met Steven Beersmans is voor fABULEUS een nieuw gegeven, omdat een jongere de dialoog aangaat met een jonge professional, afgestudeerd aan het Lemmensinstituut. Antoon & Mirabella is de eerste fABULEUS-productie die op kinderen (vanaf 7 jaar) is gericht.

In 2009 werd deze voorstelling hernomen met de oorspronkelijke cast.

Tekst Stefan Boonen Met Steven Beersmans, Sofie Palmers

1 | 2
Ben je gaan kijken naar Antoon & Mirabella en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 

"Beersmans en Palmers hebben geen grote middelen nodig om het (ook grappig geschreven) verhaal te vertellen en af en toe serieus leven in de brouwerij te brengen. (…) Palmers is, met haar gekke kleren en schoenen, een heerlijk stout Pippi Langkous-type. (…) Ze heeft talent, de dame. Beersmans is ideaal als de wat schuchtere Bas/Antoon. Het ontbreekt de makers alleszins niet aan kleine fijne ideeën. (…) Het gebeurt met een vanzelfsprekendheid die vooral kinderen kennen."

— De Morgen, 18 februari 2002