< Audities
Regio Limburg

7 Limburgse cultuurcentra maken samen met fABULEUS de jongerenproductie We Go Places. We zoeken daarvoor 10 bewegers/ dansers tussen 13 en 21 jaar uit de regio Limburg. Danservaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Wat is wél belangrijk? Goesting! Engagement! Energie! Hoe explosiever hoe liever!

Praktische informatie en data? Check hieronder!
Vragen? Mail audities@fabuleus.be
Inschrijven? Klik hier en vul het formulier in.

>>> AUDITIEWORKSHOPS >>>

Klinkt het woord audities eng? Bij fABULEUS spreken we liever over auditieworkshops. Geen strenge jury achter een lange tafel, maar een leuke, leerrijke en boeiende dag. Iedereen mag meedoen aan de eerste ronde. Uit alle deelnemers kiezen we een groep voor de tweede ronde en daarna stellen we de definitieve ploeg voor de nieuwe productie samen.

1ste ronde
za 1/2/2020 – CC Maasmechelen
OF zo 2/2/2020 – cultuurcentrum De Adelberg Lommel
OF za 8/2/2020 – CC MUZE Heusden-Zolder
OF zo 9/2/2020 – CC de VELINX Tongeren

2de ronde
zo 16/2/2020 – C-mine cultuurcentrum Genk

.

>>> PRAKTISCHE INFO >>>

We Go Places is een samenwerking tussen de cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel, Maasmechelen en Tongeren en fABULEUS (Leuven). Alle repetities en de eerste tournee vinden plaats in Limburg.

Dit schooljaar wordt er nog gerepeteerd in de paasvakantie (tussen 6 en 17 april 2020) en in de zomervakantie (tussen 10 en 21 augustus 2020). Ook volgend schooljaar zijn er repetities tijdens de verschillende schoolvakanties en tijdens weekends. Als je je inschrijft, krijg je een infobrief met de exacte data.

De première is op woensdag 24 februari 2021 in CC Muze in Heusden-Zolder. Daarna volgt een tournee.

Toon reacties
Reacties
Hallo ik ben finian buggenhout zoals je al weet ik ben 14 jaar en zouw heel graag in een serie of film spelen ik heb een echt acteertalent ik kan ook een beetje zingen ik. Heb 4 jaar lang musical gedaan Ik volg al 6 jaar lang woord nu zit ik al 2 jaar op de kunsthumanoira in Antwerpen en volg daar tegelijkertijd ook nog woord met die 6 jaar Ik hoop dat ik in iets mee mag spelen
Finian Buggenhout (21/11/2019)
Heyhoi! Ik ben Chiara Deketele student Film, tv en video in Narafi en ik droom ervan nog eens mee te doen in een musical! Ik heb ook een studio toneel afgerond. Nu figureer ik af en toe en vind het de max om deel uit te mogen maken van een project! Veel enthousiaste groetjes Chiara :)
Chiara Deketele (11/11/2019)
Hallo, ik ben Bo, ben 13 jaar en volg reeds verschillende jaren de woord opleiding aan het concervatorium te Mechelen. Ik droom luidop over een rol in een serie, waarin ik me kan in- en uitleven. Liefst iets met een hoek af!! Hopelijk hoor ik iets van jullie.
Bo Quirynen (07/11/2019)
Ik ben 13 en ik doe nu mijn 2e jaar musical. Ik zou er heel graag mee doen dus ik hoop dat jullie kunnen helpen.
Sara (05/10/2019)
Dag allemaal, ik ben Chloë, een 16 jarige meisje met een natuurlijke acteertalent en danstalent(hip-hop).Zoek je een gekleurde tiener met heel wat podiumtalenten en ervaringen.Laat iets weten.
Chloë (19/09/2019)
ik zou zo graag in een film spelen of zo ik ben nog maar 10 maar het is mijn droom hoopelijk kunnen julli die waar maken
ellen (31/07/2019)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

Repeteren en op tournee gaan zijn spannende en onvergetelijke ervaringen, dus als je denkt dat dat iets voor jou is, moet je niet twijfelen: schrijf je meteen in voor de auditieworkshop!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.