< AuditiesAuditieworkshops 'Ultra'

ULTRA

In oktober 2022 organiseren we auditieworkshops voor de dansproductie Ultra van choreografe Reut Shemesh. Voor deze voorstelling duikt Reut in de wereld van mannen en laat ze zich o.a. inspireren door de Ultra’s, fanatieke voetbalsupporters. Ultra gaat over kracht en rebellie, over haantjesgedrag tussen mannen, maar ook over kwetsbaarheid.

VOOR WIE

Voor deze productie zoeken we jongeren (m/x/v) tussen 13 en 21 jaar, die niet bang zijn om hun eigen ruige kant op te zoeken. Je hoeft zeker geen voetbalfan te zijn, maar ervaring met een teamsport, vechtsport of urban dance is mooi meegenomen. Het belangrijkste is dat je graag beweegt, wil dansen en klaar bent om in een wereld te duiken die misschien niet de jouwe is.

AUDITIEDATA

- Eerste ronde: za 8 okt 2022, zo 9 okt 2022 of za 15 okt 2022
- Tweede ronde: za 22 okt 2022
- Derde ronde: zo 23 okt 2022

INFO & INSCHRIJVEN

Zin om mee te doen? Schrijf je dan in via dit inschrijvingsformulier. Na het invullen van het formulier ontvang je meer informatie via mail.

Alle auditieworkshops vinden plaats in OPEK, Leuven.


REPETITIES
De repetitiedagen worden gepland tijdens weekend- en vakantiedagen.
- krokokusvakantie 2023
- paasvakantie 2023
- 1 weekend in mei 2023
- 13 dagen begin augustus 2023
- 1 weekend in september 2023
- twee weekens in oktober 2023
- herfstvakantie 2023 (voor de premièreweek)

PREMIÈRE EN TOURNEE
De première van Ultra is op woensdag 8 november 2023 in Leuven, in STUK. In dezelfde week zijn er nog een aantal voorstellingen in Leuven.
Daarna volgen nog een aantal tourneevoorstellingen in november 2023 en in het voorjaar van 2024, maar die exacte data liggen nog niet vast.

VRAGEN
audities@fabuleus.be

Toon reacties

AUDITIEWORKSHOPS
ULTRA

Meedoen?
Vul het inschrijvingsformulier in!

Vragen?
audities@fabuleus.be

 

IS ACROBATIE MEER JOUW DING?
In maart 2023 zijn er audities voor de circus- en dansproductie Beyond the Edge van Piet Van DyckeGeef je naam en e-mailadres alvast op via deze link, dan sturen wij je in januari een mailtje om je in te kunnen schrijven.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.