< Audities
Regio Brugge

>>> CORONANIEUWS >>>

Opgelet: de auditieweekends zijn uitgesteld wegens corona, maar schrijf je gerust nog in en wij houden je dan op de hoogte over de nieuwe data.

>>> HET PROJECT >>>

Concertgebouw Brugge maakt samen met fABULEUS (Project) Stravinsky, een hedendaagse dansproductie met jongeren. De eerste voorstellingen zullen live begeleid worden door een gigantisch symfonisch orkest! Choreografen Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans vertrekken voor deze productie vanuit hedendaagse dans. Ze zoeken jongeren tussen 13 en 21 jaar die gepassioneerd zijn door dans. Het maakt niet zo uit met welke dansstijl je al ervaring hebt. Zolang je er maar voor open staat om nieuwe manieren van bewegen te ontdekken.

Praktische informatie en data? Check hieronder!
Vragen? Mail audities@fabuleus.be
Inschrijven? Klik hier en vul het formulier in.

>>> AUDITIEWORKSHOPS >>>

Klinkt het woord audities eng? Bij fABULEUS spreken we liever over auditieworkshops. Geen strenge jury achter een lange tafel, maar een leuke, leerrijke en boeiende dag. Iedereen mag meedoen aan de eerste ronde. Uit alle deelnemers kiezen we een groep voor de tweede ronde en daarna stellen we de definitieve ploeg voor de nieuwe productie samen.

1ste ronde
zo 1/3/2020 – CC De Herbakker Eeklo
OF za 14/3/2020 – Concertgebouw Brugge (uitgesteld wegens corona)
OF zo 15/3/2020 – Concertgebouw Brugge (uitgesteld wegens corona)
OF za 28/3/2020 – Budascoop Kortrijk (uitgesteld wegens corona)
OF zo 29/3/2020 – De Spil Roeselare (uitgesteld wegens corona)

2de ronde
za 4 + zo 5/4/2020 – Concertgebouw Brugge (uitgesteld wegens corona)

.

>>> PRAKTISCHE INFO >>>

(Project) Stravinsky is een samenwerking tussen fABULEUS, Concertgebouw Brugge en Brussels Philharmonic. De meeste repetities en de eerste voorstellingen zullen dan ook in Brugge plaatsvinden.

Dit schooljaar wordt er nog gerepeteerd in de zomervakantie (tussen 3 en 14 augustus 2020). Ook volgend schooljaar zijn er repetities tijdens de verschillende schoolvakanties en weekends. Als je je inschrijft, krijg je een infobrief met de exacte data.

De première is op donderdag 22 april 2021. Daarna volgt een tournee.

Toon reacties
Reacties
Hallo ik ben Luca Lameire ik ben 14 en zou het geweldig vinden om te acteren ik droom er al een paar jaar van en hou van emotie tonen ik speel piano en hopelijk mag ik meedoen met vriendelijke groet Luca Lameire
Luca Lameire (02/04/2020)
Hey ik ben Camille Velghe en hou ervan om te dansen!! Samen met mijn vriendin doe ik mee aan deze audities, we maken ook onze eigen choreografieën en kunnen ons gewoon helemaal smijten op de muziek, als we door de auditie zouden zijn zou dit een geweldige avontuur zijn voor ons allebei, als we dansen kunnen we gewoon ons zelf zijn en al onze problemen kwijt raken, met dit project willen we graag aan heel België tonen, hoe wij door het dansen ons helemaal kunnen inleven op de muziek en hoe dat ons gelukkig maakt, wij willen heel graag bijleren en staan open voor alles, met ons dansen kunnen wij een verhaal vertellen en het zou gewoon super zijn zouden wij deze kans krijgen! Het is ook een manier om onszelf te uiten! En we willen dit graag samen doen om onze dromen van kleins af aan waar te maken. Ik kijk er echt naar uit!! Grtjes Camille
Camille Velghe (30/03/2020)
hallo Ik ben 17 jaar. Ik zou heel graag willen meedoen maar ik ze het eerst met men ouders moeten over hebben. Ik hou veel van dansen. Als ik muziek hoor kan ik zoiezo niet stil blijven zitten. Hopelijk zal ik moge.
majandra vanhoorne (06/03/2020)
Hallo mijn naam is Inge Desmet en ik ben 13 jaar. Ik volg al een paar jaar woord en toneel. Ik volg ook danslessen en zou graag meedoen in een voorstelling.Ik spreek ook verschillende talen en zou dus graag auditie doen. Groetjes Inge
Inge (25/02/2020)
Hoi, ik ben chelsey en 15jaar oud. Ik volg nu 2 jaar dans in muda. Hiervoor deed ik hip hop bij rap en vrank waar we verscheidene wedstrijden hebben gewonnen met onze groep. Dansen is mijn passie en heb grote dromen. Acteren doe ik graag samen met mijn vriendinnen. Het laten van een traan moet ik me zelfs niet forceren. Bij deze wil ik dolgraag mijn acteer skils en mijn dans talent op jullie los laten en hoop ik dat ik met jullie professionele hulp nog beter kan worden en natuurlijk als kers op de taart mee kan doen in de film.
Chelsey (25/02/2020)
Hallo ik ben finian buggenhout zoals je al weet ik ben 14 jaar en zouw heel graag in een serie of film spelen ik heb een echt acteertalent ik kan ook een beetje zingen ik. Heb 4 jaar lang musical gedaan Ik volg al 6 jaar lang woord nu zit ik al 2 jaar op de kunsthumanoira in Antwerpen en volg daar tegelijkertijd ook nog woord met die 6 jaar Ik hoop dat ik in iets mee mag spelen
Finian Buggenhout (21/11/2019)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

Repeteren en op tournee gaan is een spannende en onvergetelijke ervaring, dus als je denkt dat dat iets voor jou is, moet je niet twijfelen: schrijf je meteen in voor de auditieworkshop!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.