< Audities
Over follow follow

MAKER
Onze nieuwste jongerenproductie wordt gemaakt door choreograaf Koen De Preter. Aan het begin van zijn carrière maakte hij een aantal creaties onder de vleugels van fABULEUS (waaronder .White.Muted.Crash. en We dance to forget) en nu keert hij terug om de jongerenproductie follow follow te maken.

DANSERS/ACTEURS/SPEELVOLGELS
Koen zoekt een tiental jongeren tussen 13 en 21 jaar. follow follow wordt in de eerste plaats een bewegingsvoorstelling met weinig tekst en vooral beweging en dans. Toch zijn jongeren die vooral ervaring hebben met toneelspelen zeker ook welkom. We zoeken vooral sterke persoonlijkheden die geen schrik hebben om zich moe te maken en die graag nieuwe dingen willen bijleren.

WAAROVER
follow follow gaat over volgers en (mode)trends. Over inspireren, kopiëren, plagiëren en de nieuwste TikTok challenges. Dus als je een trendsetter, een vlogger of een influencer bent (of als je daar een uitgesproken mening over hebt), dan ben je uiteraard ook welkom!

WAAR
De auditieworkshops, de meeste repetities en de première vinden plaats bij fABULEUS in OPEK, Vaartkom 4, Leuven.

REPETITIES
- 5 dagen tijdens de krokusvakantie 2021
- 10 dagen tijdens de paasvakantie 2021
- 14 dagen in augustus 2021
- weekends in september en oktober 2021
- volledige herfstvakantie 2021

PREMIÈRE EN TOURNEE
De première is op woensdag 17 november 2021 in Leuven, OPEK.
In dezelfde week zijn er nog een aantal voorstellingen in Leuven.
Daarna volgen nog een aantal tourneevoorstellingen in november 2021 en het voorjaar van 2022, maar die exacte data liggen nog niet vast.

Waar en wanneer repeteren we? En wanneer is de première! Lees meer.

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee als een professionele artiest. Lees meer.

Nog niet zeker of je wel zou meedoen? Joanita liet zich overhalen door een vriendin en ze heeft er geen spijt van. Meer weten?

Toon reacties
Reacties
Hallo, ik ben James (16 jaar) en ik wil later van acteren mijn beroep maken. Dat is ook de reden dat ik nu begonnen ben aan mijn laatste jaar woordkunst-drama in SKI te Gent. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar ik zit momenteel in een jeugdtoneelvereniging en heb al 1 edelfiguratie achter de rug voor loslopend wild en gevogelte. Ik hoop echt dat ik hiermee ervaring kan opdoen en zo tot een grote acteur kan opgroeien. Zingen en dansen zijn niet echt mijn talent, maar ik heb de vakken wel op school. Groetjes James.
James (02/09/2020)
hey hey, ik ben lotte in ik ben 16 jaar. Ik dans sinds ik vijf jaar oud ben en acteren is mijn passie. Fabuleus is dan ook mijn droom... dansen en acteren op een podium, zaaalligg! daar ben ik voor geboren, daar ben ik zeker van. ik hoop ongelooflijk hard dat ik een plaatsje in jullie toneelgroep kan zien te krijgen. veel groetjes lotte
Lotte Valckenaers (02/09/2020)
Hey, ik ben Hermelien (14 jaar). Ik hou van zingen, dansen en acteren. Ik zing en dans al heel mijn leven leven en acteren doe ik nu al 2 jaar. Ik doe musical op toi, moi et la danse. en ga nu al 2 jaar naar SupaSatr. Het is echt mijn grootste droom om mee te doen in een musical, film of serie. Ik hoop dat ik mijn droom kan waarmaken! Ik heb altijd wat zenuwen achter de schermen, maar zodra ik op een podium sta, ga ik er helemaal voor en zie je de zenuwen bijna niet. Ik hoop dat ik eens auditie kan doen! Groetjes, Hermelien.
Hermelien Vanden Berghe (23/08/2020)
hey ik ben mariam en ben 12 jaar en word binnen een pzar weken 13 ik wil graag acrice worden ik kan het beste verdrietige scenes doen maar ik kan ook andere scenes na doen ik droom er al van om acrice te worden van 5 jaar ik deed soms al van 4 jaar scenes en hou daar van ik acteer sims voor mijn familie en vrienden en ze vinden dat ik mij moest opgeven dus voila ik hou van dans en kleur en vrolijke dingen maar dan ook voor duister en verdrietig ik kan wel niet zingen dus dat is wel een opmerking bij mij maar ja dat is het ik wil graag met een serie meedoen maar een film is eigelijk echt speciaal maar ja er zijn ook veel andere berichtjes en ik heb er een paar gelezen en die maken denk ik wel meer kans da mij maar ik kan proberen doeii mariam
mariam (20/06/2020)
Hallo, ik ben Jasmijn en ik ben 13 jaar, ik ben gepasioneerd door muziek en dans, ik speel dwarsfluit en een beetje piano en ukulele, ik kan wel zingen en ik dans al 8 jaar. Dwarsfluit doe ik in een muziekschool en ikdroom ervan viool te kunnen spelen en die twee te combineren van dans en viool te samen. Ik heb ervaring met optredens, wat eigenlijk wel logisch is. Ik heb ook wel wat ervaring met acteren. Zo dat is het zo een beetje.
Jasmijn Cauberghs (10/06/2020)
Ik wil hier aan mee doen omdat ik al sinds mijn 4 jaar acteer (ik ben nu bijna 13 jaar )
Bouchra (07/06/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

AUDITIEWORKSHOPS
eerste ronde:
> 6, 7, 8 OF 14 nov
tweede ronde:
> 15 EN 29 nov

WAAR
OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

INSCHRIJVEN
Vul dit inschrijvingsformulier in!

VRAGEN
audities@fabuleus.be

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.