< AuditiesMetalmuzikanten

De productie out of hands zal op tournee gaan met een live muziekband met vijf jongeren tussen 13 en 23 jaar. De muziekstijl is dark, doom, post of black metal. Denk aan bands als Brutus, Amenra, Divided, STAKE, Emma Ruth Rundle, Neurosis of Lingua Ignota. Tijdens het repetitieproces zullen de muzikanten op sommige momenten apart werken en andere momenten samen met de dansers.

Speel je bas, drums, gitaar, keyboard of viool of ben je zanger(es)? Ben je into metal of sta je open om nieuwe genres te leren kennen? Heb je zin om deel uit te maken van een nieuwe band en onder professionele begeleiding muziek te maken en te spelen? Vind je het spannend om samen te werken met acrobaten/dansers die live op jouw muziek zullen bewegen? Meld je dan aan!

Stuur ons een video van maximum 2 minuten, waarin we jou aan het werk zien. Je mag improviseren, een cover of een eigen nummer spelen of meespelen met een backing track, zolang we maar goed kunnen horen hoe je zelf speelt, zingt of schreeuwt. Het is ook belangrijk dat we in de video zien dat je interesse hebt in metal, electronic dark wave of gothic. Stel dat jij eigenlijk een operazangeres bent, toon ons dan in je video je meest metal-achtige kant.

In het inschrijvingsformulier kan je een link doorgeven van YouTube, TikTok, Vimeo, Instagram… Je kan ons ook het videobestand zelf bezorgen, maar dan ook liefst via een link naar bv. WeTransfer of Google Drive. Zorg dan dat het bestand een duidelijke naam heeft (bv. "Jouw Voornaam_Jouw Achternaam.mp4").

Schrijf je in

Klik hier door naar het inschrijvingsformulier

Data

12 feb 2024 EERSTE Ronde @ Het Depot (Leuven)
23 mrt 2024 EERSTE Ronde @ STUK (Leuven

24 mrt 2024 TWEEDE Ronde @ STUK (Leuven)
samen met de acrobaten-bewegers

31 mrt 2024 DERDE Ronde @ MaZ (Brugge)
samen met de acrobaten-bewegers

Vragen?

Mail naar audities@fabuleus.be

Toon reacties

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Volg ons dan via Instagram/Facebook/TikTok of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij delen hier ook regelmatig oproepen van bevriende organisaties.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.