< Audities
Kostuumontwerpers gezocht

fABULEUS en JONNA vzw zoeken kostuumontwerpers

Ben je tussen 16 en 22 jaar en ontwerp jij zelf kleren? Lijkt het leuk om kostuums te mogen maken voor een professionele toneelproductie? Dan is dit jouw kans!

Dans- en theatergezelschap fABULEUS (Leuven) zoekt samen met JONNA vzw een team van jonge kostuumontwerpers en -makers voor de jongerenproductie Edward Twee.

Kostuumontwerper Lies Van Assche is erg begaan met het klimaat en wil ook in haar werk voor het theater zoveel mogelijk verspilling tegengaan. Zij geeft afgedankte kleren een tweede leven door ze te upcyclen tot toneelkostuum. Voor de fABULEUSproductie Edward Twee vertrekt ze van een enorme voorraad kleren uit de jaren ‘80 en ‘90 uit het kostuumatelier van de VRT. Als je wil, mag jij daar mee je schaar in zetten!

Het project wordt mee begeleid en aangestuurd door Lien Tallon, artistiek medewerker en kostuumontwerper van JONNA vzw.

Wanneer?

Het kostuumteam zal samenkomen in Leuven tijdens de schoolvakanties.

- enkele dagen tussen 5 en 16 augustus 2019 (in overleg met de deelnemers)
- de herfstvakantie: 30 oktober t.e.m. 3 november 2019
- de kerstvakantie: 26 t.e.m. 30 december 2019
- eventueel nog enkele dagen tijdens de afwerkingsfase in januari en februari 2020 (in overleg)

De première van Edward Twee is op 6 maart 2020.

Hoe aanmelden?

Vul dit formulier in voor 10 mei 2019. Probeer het zo goed mogelijk in te vullen. Als je moeite hebt met Nederlands, mag het zeker ook in het Engels of Frans.

Stuur ook enkele beelden door van je eigen creaties (Instagram, Wetransfer, Google Drive, Dropbox…) naar eline@fabuleus.be.

Uit alle inzendingen maken wij een eerste selectie op basis van motivatie, ervaring en beschikbaarheid. Als je gekozen wordt, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek met Lies op woensdagmiddag 15 mei 2019 in OPEK (Vaartkom 4, Leuven).Toon reacties
Reacties
Ik ben een jonge meid van 15 jaar en kijk er erg naar uit om mee te spelen in een grote musical of een theaterstuk. Ik hoop dat jullie mee willen werken aan mijn droom!
Ann-Sophie (26/11/2018)
hallo, Ik ben babette Doyon,en ben 19 jaar. Ik heb in het middelbaar woord kunst drama gevolgd en studeer nu kunst en cultuurbemiddeling in antwerpen. Nu ben ik bezig met een stage in NTGent bij publiekswerking. Daarbuiten doe ik nog toneelacademie in antwerpen en merksplas. Het zou een droom zijn om in een grote voorstelling te mogen spelen. Hopelijk kan ik jullie overtuigen ;)
Babette Doyon (20/11/2018)
Hallo mijn naam is janice en ik ben 13 jaar.Ik doe al 2 jaar musical en woon in Zwevegem.van Zwevegem naar Antwerpen is het een beetje ver maar ik zou wel heel graag meedoen omdat ik zelf ook Nederlands,Frans en Engels spreek zonder accent.ik zie er naar uit om misschien met jullie mee te werken.
Janice (14/08/2018)
Hoi! Wanneer vinden we extra info over nieuwe audities? Groetjes!
Benthe (30/05/2018)
hey Ik ben Laure. En ik heb wel al een beetje ervaring met acteren en dansen. Ik doe op school ook woordkunst-drama. Ik zou me heel graag willen inschrijven maar de afstand is wel een probleem en dus weet ik niet of ik mij dan echt wel kan inschrijven... PS: Ik vond SNAP XL echt fantastisch goed! Met vriendelijke groeten Laure
laure (27/02/2018)
@ Feyza: de audities die we nu gaan doen zijn voor een dansvoorstelling die in Antwerpen gemaakt zal worden. Als je het niet erg vindt om wat verder te reizen, ben je zeker welkom! PS: bedankt voor de complimentjes over SNAP XL ;-)
Filip fABULEUS (21/02/2018)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven

Info en inschrijven:
eline@fabuleus.be