Tomas Ntamashimikiro
BULLY - Because U Loved Loathing Yourself
© Clara Hermans

Choreograaf Tomas Ntamashimikiro (25) heeft een missie: een vaste plek veroveren in het klassieke Vlaamse theatercircuit voor avondvullende urbandanceproducties. Zijn debuut BULLY is een eerste stap in die richting: een choreografie voor drie dansers met elementen van hiphop, popping, krump, house, locking en waacking.

In 2018 startte Tomas een vooronderzoek rond het thema pesten. Vandaag draait BULLY rond het idee: wat als we depressie zien als een vorm van onszelf pesten? Begeleid door de muziek van een jazzmuzikant, een hiphopproducer en een r&b-vocalist, toont hij de hele mentale reis. Van het diepte- tot het hoogtepunt, de vicieuze cirkel van zelfhaat en schuldgevoelens. Hoe kan je de cirkel doorbreken?

TICKETS & PROGRAMMA: Tomas toont zijn werk binnen het programma VAART!BLACKBOX

Choreografie Tomas Ntamashimikiro Dans Danys "Popping Danys" Vanderhaeghen, Remy Mpuki Lutete & Joseph Garbar Muziek Fender Mackenson Rooms (Keys), Youniss Ahamad (Production), Xavier "Soul Leone" D. Bascho-George (Vocals) Coaching Mohamed Boujarra

Tomas wordt gecoacht door Mohamed Boujarra.

Mohamed Boujarra begon op zijn zeventiende met urban dance. Hij studeerde Hedendaagse Dans aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en daarna een Master aan het ISAC (Institut Supérieur des Arts et des Chorégraphies) in Brussel.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.