fABULEUS 20

fABULEUS wordt 20!
 
In 20 jaar tijd groeide fABULEUS uit van een piepklein jongerengezelschap tot een uniek dans- en theaterhuis met internationale uitstraling.
 
Samen met meer dan 100 spelers, makers en dansers brengt fABULEUS nu de meest memorabele dans- en theaterscènes van de voorbije jaren weer tot leven in een grootse feestvoorstelling: een bont spektakel met alleen maar hoogtepunten!
 
Everland brengt een ultieme Liefdesverklaring aan Michael Jackson en Tape voor kleuters ontketent een Blauwe Storm met plakband. Othello staat oog in oog met Candide en de girls uit GIRLS worden van het podium gepest door de bullies uit PITSERS. Alles is mogelijk, als je 20 wordt. 
 
Een blij weerzien of de perfecte eerste kennismaking... Alle redenen zijn goed om dit fABULEUS verjaardagsfeest niet te willen missen.

(hieronder beelden van toen fABULEUS zijn 10de verjaardag vierde)

Spel en dans 100 spelers en dansers uit de verschillende fABULEUS-producties van de voorbije jaren Artistiek team Peter Anthonissen, Filip Bilsen, Dirk De Lathauwer, Randi De Vlieghe, Natascha Pire, Vital Schraenen en Carl von Winckelmann, bijgestaan door alle regisseurs en choreografen van de verschillende producties Kostuums Maartje van Bourgognie Techniek Bregt Janssens, Tom Philips en Klaas Trekker Productie Kathleen Vogelaers en Teresa Wouters

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Ben je gaan kijken naar fABULEUS 20 en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 

Speeldata

fABULEUS viert zijn 20ste verjaardag ook met een tentoonstelling en een online veiling!
Lees meer