De Barbaren

GAT IN JE CULTUUR
Eind augustus 2016 gingen acht jongeren iedere avond naar het TheaterFestival in Antwerpen. Zij waren De Barbaren. Tien avonden lang kregen ze de meest verrassende en onvergetelijke voorstellingen van het jaar voorgeschoteld: de perfecte mortel om het gat in hun cultuur te dichten. Tussendoor ontmoetten ze elkaar, theatermakers, de festivaljury… Maar er was véél meer.

VERLIEFD
Aan het begin van de zomervakantie wordt elke Barbaar gekoppeld aan één van de makers op het festival. De missie luidt: word hier en nu verliefd; ongeacht of je hem of haar kent. Duik onder in het creatieve universum van jouw target en laat je inspireren. Vanaf dan begint een spannend avontuur, op afstand gevolgd en bijgestuurd door een team van fABULEUS. De Barbaren communiceren over hun zoektocht in een blog die vanaf augustus online gaat. Het eindpunt is het TheaterFestival waarop iedere Barbaar zijn ontdekkingen deelt met de wereld en hopelijk ook met “zijn eigen” maker.

Check barbaren.tumblr.com en ontdek hun avonturen.

Info? Mail filip@fabuleus.be

Voor wie? Creatieve jongeren tussen 15 en 21 jaar.

Toon reacties
Reacties
Dag Georges, we hadden een beetje vertraging maar als alles goed gaat heb je nu wel antwoord gekregen. Toch? Groetjes!
fABULEUS over De Barbaren (05/05/2016)
Hallo! ik kreeg hiervoor een mail en zou dit wel tof vinden om te doen! ik stuurde een mailtje terug voor meer info, maar heb er nog geen antwoord op gehad, ook nog geen bevestiging van versturing. Is er misschien iets fout gegaan bij de mail? groetjes Georges
Georges Vermast over De Barbaren (05/05/2016)
Beeldschoon project! De blogs blijven boeiend!Is er toevallig ook een wintereditie?
Maren over De Barbaren (03/11/2013)
Jan, je hebt het dus gelezen?!
dirk over De Barbaren (05/06/2012)
Kheb er geen tijd voor, maar ‘De Barbaren Komen“ is echt geweldiiiig! Al lijkt het mij wel sterk dat de diepgang van het boek helemaal kan gevat worden in dit project; nogal intellectueel belastend enzo :)
Jan Vandendriessche over De Barbaren (05/06/2012)

Heb je de Barbaren-blog gelezen en wil je je mening kwijt? Of ben je een Barbaar en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.