Wolfsroedel

Na Spelregels is Wolfsroedel de tweede theaterbewerking die fABULEUS maakt naar een boek van de Nederlandse schrijfster Floortje Zwigtman. Een gigantische onderneming, want Wolfsroedel is een vuistdikke roman die in drie verschillende tijdsvakken speelt en een ontgroeningverhaal in een historisch en mythisch kader plaatst. In aansluiting op Yvonne, prinses van Bourgondië maakt regisseur Dirk De Lathauwer opnieuw een groepsvoorstelling voor de grote zaal. De spelersgroep bestaat uit 10 jongeren en 3 jonge professionele acteurs van 12 tot 26 jaar. Wolfsroedel is een compromisloze voorstelling die opvallend goed scoort bij jongeren die in fantasy geïnteresseerd zijn.

Tekst Floortje Zwigtman Regie en tekstbewerking Dirk De Lathauwer Met Steven Beersmans, Evelien Bosmans, Jan Bosschaerts, Arthur-Georges De Roey, Pieter-Jan De Wyngaert, Rashif El Kaoui, Marie-Ange Gillis, Pieter-Jan Hamels, Jeroen Lenaerts, Mattijs Peeters, Hanne Struyf, Katrien Valckenaers, Sofie Wouters

Toon reacties

Ben je gaan kijken naar Wolfsroedel en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

"Wolfsroedel geeft opnieuw blijk van fABULEUS’ unieke keuze om op zijn teksttheater geen hippe toegevingen te doen."

Wouter Hillaert, De Morgen, 20 februari 2006
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.