WILD
Fast & fABULEUS

Het project WILD van de Franse theatermaakster Anne Thuot is een onderzoek naar een directe en verrassende theaterervaring voor jongeren (12+): een onverwachte ontmoeting in hun eigen klaslokaal.

Wanneer de tieners na de speeltijd terugkeren naar de klas blijkt het lokaal op zijn kop gezet door een eenzaam wezen. Wat is het? Waar komt het vandaan? Het zet de schoolse routine meteen op zijn kop. Er volgt een voorzichtig aftasten: iets tussen een theatrale installatie, een spannend verhaal en een open gesprek. WILD confronteert de kinderen met hun ideeën over anderszijn en seksualiteit, het morrelt aan hun denkkaders en het prikkelt hun fantasie.

WILD werd eerst met een Franstalige ploeg gemaakt en gespeeld voor Mons 2015. Nu werkt Anne Thuot aan een Nederlandse versie, samen met vijf jonge theatermakers. Op Krokusfestival 2016 volgt een eerste toonmoment.

Regie Anne Thuot Spel Heleen Desmet, Carli Gellings, Bram Kelchtermans, Gytha Parmentier en Sabien Van Moorter Tekst Mylène Lauzon, Antoine Pickels en Sarah Vanhee Vertaling Rudi Bekaert Kostuums Stephan Goldrajch Dramaturgie Peter Anthonissen Cocreatie fABULEUS en fast Coproductie Krokusfestival en Vooruit

Toon reacties

Ben je gaan kijken naar WILD en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
SPEELDATA
> Toon voorbije speeldata> Verberg voorbije speeldata
VOORBIJE SPEELDATA
04 feb 2016 – HASSELT
15:00, Krokusfestival, toonmoment
05 feb 2016 – HASSELT
10:20, Krokusfestival, toonmoment
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.