OVER//HERE
© Tom Herbots

OVERHERE collectief bestaat uit de vier jonge theatermakers: Tristan Feyten, Runa Robbroeckx, Femke Van der Steen en Stan Martens. In 2022 wonnen ze met hun eerste voorstelling OVER/HERE de Boze Wolf Prijs voor Aanstormend Talent binnen het figurentheater. Ze vertellen steeds het verhaal van een zeer specifieke plek. Deze plek is het hoofdpersonage en de mens is een passant, op gelijke voet met de objecten en de natuur om hen heen.

Tijdens hun residentie bij fABULEUS werkte deze ploeg aan OVER//HERE, een fluffy, speculatief en hoopvol verhaal met als hoofdrol onze ‘versleten’ planeet. Met behulp van visdraad, plakband en doodgewone objecten onderzoeken ze samen met de toeschouwer naar de poëzie van het alledaagse, waarin onze menselijke onhandigheden en tekortkomingen als katalysator van de ecologische crisis worden neergezet. Een pluizige maquette van het einde van de wereld.

CONCEPT & SPEL Tristan Feyten, Runa Robbroeckx, Stan Martens, Femke Van der Steen
COACHING Bosse Provoost
DRAMATURGIE Peter Anthonissen
SPELCOACH Johan Knuts
ONTWERP MUZIEK Jolan Decaestecker (Empty Apartments)
ONTWERP LICHT & TECHNIEK Lars Uten
DECOR Tristan Feyten, Runa Robbroeckx, Stan Martens Femke Van der Steen, Lars Uten
COPRODUCTIE fABULEUS
IN SAMENWERKING MET FroeFroe
MET DE STEUN VAN 30CC, CC Het Gasthuis, deAuteurs, de Vlaamse overheid
MET DANK AAN Brenda Corijn, Tuur Devens, Pleun van Engelen, Ellis Meeusen, Lena Meckler, Fleur Scharrenburg, Tom Herbots, Ann Schoeters, Dieuwke Raymaekers, Lore Verhoeven, Willem Herbots, Cas-co
FOTO's Tom Herbots

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.