Q&A
TINT
© Nero Nolson

THEATER 14+

Moet ik mijn schaamhaar scheren?
Hoe lang is een piemel eigenlijk?
Hebben oude mensen ook seks?
Waarom maken mensen kreungeluiden?
Kan iemand een jongen en een meisje tegelijk zijn?
Is seks voor het huwelijk mogelijk?
Hoe zeg ik het als ik iets niet wil?

Theatermaker Eline George en seksuoloog Jacoba Cuppens gingen het voorbije jaar met jongeren in gesprek tijdens workshops rond seksualiteit. Met de prangende vragen die naar boven kwamen, gingen zij aan de slag. Q&A biedt niet zozeer antwoorden, maar is eerder de vertaling van de vragen waar jongeren mee worstelen. Waar antwoorden de verschillende visies van jongeren verscherpen, vinden ze veiligheid en herkenning in hun gedeelde zoektocht.

Q&A is een voorstelling door jongeren en neemt je mee in een prikkelende, muzikale en verbindende ervaring die de start vormt van een eerlijk en open gesprek.

Spelers Manon Chieu, Waso Vanden Broeck, Renée Demeulemeester, Shania Mossala, Daan Haeverans, Montana Tachelet, Mina Bouti Regie Eline George & Jacoba Cuppens Muziek Jente Vanderrusten Dramaturgie Marie Peeters Scenografie Elke Van Der Kelen Techniek Dries Van Ende Kostuum Kunsthumaniora Brussel Foto Delphine Lebon Film Thomas De Knop Montage Lotsje De Ridder Coporductie Zinnema Met steun van de Vlaamse Overheid (Brusselse aangelegenheden) & VGC Met dank aan De Kriekelaar, Bronks & Kunsthumaniora Brussel

fABULEUS nodigt TINT met Q&A!

Speeldata & tickets
zat 30 mrt, 16:00, OPEK - tickets
zat 30 mrt, 20:00, OPEK - tickets

Trailer

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.