Meisje Niemand

Samen met vier spelers van 16 en 17 jaar jong creëren Dirk De Lathauwer en Ruth Joos Meisje Niemand, een bewerking van de veelgelaagde jeugdroman van de Pool Tomek Tryzna. De eerste fABULEUS-voorstelling die in première gaat in de negentiende-eeuwse Molens van Orshoven. In verschillende opzichten markeert de voorstelling een keerpunt in de werking van fABULEUS. De beslissing om opnieuw kleinschaliger te werken (zie onder Baken), werpt onmiddellijk vruchten af. Meisje Niemand wordt op maat van de Molens van Orshoven gemaakt, in nauw overleg met de spelers, die de motor van de voorstelling zijn. Tezelfdertijd draagt Meisje Niemand duidelijk de stempel van de regisseurs - een combinatie die de theaterproducties van fABULEUS voortaan (althans idealiter) zal blijven kenmerken. Met Meisje Niemand kiest fABULEUS voor diepgang en continuïteit. Alle spelers zullen in latere fABULEUS-producties terugkeren.

Tekst Tomek Tryzna Regie Dirk De Lathauwer en Ruth Joos Met Andy Berger, Sofie Palmers, Katharina Smets, Barbara Winckelmans

Toon reacties

Ben je gaan kijken naar Meisje Niemand en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.