fABULEUS 20

fABULEUS wordt 20!

In 20 jaar tijd groeide fABULEUS uit van een piepklein jongerengezelschap tot een uniek dans- en theaterhuis met internationale uitstraling.

Samen met meer dan 100 spelers, makers en dansers brengt fABULEUS nu de meest memorabele dans- en theaterscènes van de voorbije jaren weer tot leven in een grootse feestvoorstelling: een bont spektakel met alleen maar hoogtepunten!

Everland brengt een ultieme Liefdesverklaring aan Michael Jackson en Tape voor kleuters ontketent een Blauwe Storm met plakband. Othello staat oog in oog met Candide en de girls uit GIRLS worden van het podium gepest door de bullies uit PITSERS. Alles is mogelijk, als je 20 wordt.

Een blij weerzien of de perfecte eerste kennismaking... Alle redenen zijn goed om dit fABULEUS verjaardagsfeest niet te willen missen.

(hieronder beelden van toen fABULEUS zijn 10de verjaardag vierde)

Spel en dans 100 spelers en dansers uit de verschillende fABULEUS-producties van de voorbije jaren Artistiek team Peter Anthonissen, Filip Bilsen, Dirk De Lathauwer, Randi De Vlieghe, Natascha Pire, Vital Schraenen en Carl von Winckelmann, bijgestaan door alle regisseurs en choreografen van de verschillende producties Kostuums Maartje van Bourgognie Techniek Bregt Janssens, Tom Philips en Klaas Trekker Productie Kathleen Vogelaers en Teresa Wouters

Toon reacties

Ben je gaan kijken naar fABULEUS 20 en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
SPEELDATA
> Toon voorbije speeldata> Verberg voorbije speeldata
VOORBIJE SPEELDATA
21 okt 2016 – LEUVEN
22 okt 2016 – LEUVEN
23 okt 2016 – LEUVEN
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.