Ego Sublimo

De eerste groepschoreografie van Randi De Vlieghe en de eerste dansvoorstelling van fABULEUS. De Vlieghe vindt een mooi evenwicht tussen zijn eigen inbreng en die van de dansers, twaalf jongeren tussen 14 en 20 die na audities werden geselecteerd. Aan de repetities gaan workshops vooraf, vanaf dan een fundament in het productiewerk van fABULEUS. Ego Sublimo maakt als eerste fABULEUS-productie een uitgebreidere tournee, en is als dusdanig onder meer te zien op Tweetakt 1999 te Antwerpen en het Victoria Festival (Gent). Met Ego Sublimo wordt fABULEUS zelf (jong)volwassen. Veerle Van Schoelant maakt als productieleidster haar eerste verschijning bij fABULEUS.

Choreografie Randi De Vlieghe Met Seppe Baeyens, Katelijne Bax, Carolien De Mayer, Katrien Dekeyser, Frauke Depreitere, Raf Geenens, Anne-Marie Honggokoesoemo, Lies Lammens, Hanna Mampuys, Valerie Nols, Céline Notebaert, Pieter Penninckx

Toon reacties

Ben je gaan kijken naar Ego Sublimo en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.