Baken

Baken gaat door op het élan van Ego Sublimo. Voor de audities dienen zich tweehonderd jonge mensen aan, de workshops vinden plaats in de Summer Studios van P.A.R.T.S., de tournee brengt fABULEUS voor het eerst in Nederland, met voorstellingen in Tilburg en Utrecht ... Het succes roept echter ook vragen op. Wordt fABULEUS niet te snel groot, kan de kleine organisatie deze expansie wel aan? “Bij Baken bekroop me het beklemmende gevoel dat we door gebrek aan middelen en teveel hooi op de vork contact begonnen te verliezen met de kern van de zaak. Het werd opnieuw tijd voor kleinschaliger werken, en ik besliste ook om zelf te gaan regisseren om te ontdekken wat ik nu eigenlijk wilde met fABULEUS,” aldus Dirk De Lathauwer in De Scène (februari 2001).

Choreografie Randi De Vlieghe Met Seppe Baeyens, Filip Bilsen, Sam De Belder, Ellen De Naeyer, Anne-Marie Honggokoesoemo, Ellen M, Céline Notebaert, Elias Pardon, Olivier T’Sjoen

Toon reacties

Ben je gaan kijken naar Baken en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.