3 op 3
© Joeri Thiry, STUK Kunstencentrum

In 3 op 3 doen drie jonge dansers (Fabián Barba, Marisa Cabal en Tuur Marinus) drie bewegingsexperimenten. Ze ondernemen drie pogingen om de pure beweging te belichamen. Onvermoeibaar en vindingrijk. Ze galopperen en vliegen als dieren. Ze tikken en rollen tegen elkaar als dominosteentjes of balletjes. Ze duiken weg in een kartonnen doos… Maar hoe beweegt een doos? 3 op 3 is een behoedzame zoektocht waarin drie mensen alleen hun lichaam laten spreken en ondertussen de meest mysterieuze beelden aan mekaar rijgen.

Fabián Barba, Marisa Cabal en Tuur Marinus studeerden samen aan de dansopleiding P.A.R.T.S. in Brussel. Met zijn drieën creëerden ze de verrassende afstudeervoorstelling keeping busy keeping still, waarin ze voor het eerst speelden met het idee van menselijke dominosteentjes.

Met 3 op 3 ging Busy Rocks voor het eerst bewust om met een jong publiek. Vanuit een frisse blik op hun eigen nog jonge oeuvre, onderzoeken Fabián Barba, Marisa Cabal en Tuur Marinus hoe ze met hun danstaal de verbeelding van kinderen kunnen prikkelen. Een vast klankbord vonden ze onder andere bij fABULEUS.

Concept Busy Rocks Dans Fabián Barba/Pol Van Den Broek, Marisa Cabal en Tuur Marinus Animatie Flup Marinus Feedback Randi De Vlieghe, Peter Anthonissen Basisidee Dancing Blocks Benjamin Vandewalle Vormgeving en kostuums Katrijn Baeten Lichtontwerp Tom Bruwier Muzikale coachingMatteo Fargion Productie Busy Rocks, fABULEUS Coproductie STUK, Krokusfestival P2 - cultuurcentrum Hasselt en Theater aan het Vrijthof i.k.v. interLimburgse Subsidies Met de steun van Theater Zuidpool

Toon reacties

Ben je gaan kijken naar 3 op 3 en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
SPEELDATA
> Toon voorbije speeldata> Verberg voorbije speeldata
VOORBIJE SPEELDATA
01 mrt 2014 – HASSELT
20:00, cc Hasselt
06 mrt 2014 – KORTRIJK
22 mrt 2014 – TURNHOUT
22 mrt 2014 – TURNHOUT
06 apr 2014 – UTRECHT
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.