AUDITIES
Jammer... op dit moment staan er geen audities gepland. Word onze Facebookvriend en kom als eerste te weten wanneer er nieuwe jongerenprojecten aankomen.

fABULEUS ZOEKT STAGIAIRS PRODUCTIE

fABULEUS is op zoek naar stagiairs productie voor het nieuwe seizoen in 2017-2018! Ben je nieuwsgierig hoe het eraan toe gaat achter de schermen? Klop bij ons aan en wie weet, versterk jij wel ons team binnenkort op nieuwe audities, premières en tournees.

Praktisch
- half september tot eind november of februari tot half mei
- mail naar kathleen@fabuleus.be én cynthia@fabuleus.be"

Klik hier voor meer info


WORD VRIJWILLIGER

Wat zouden de podiumkunsten zijn zonder vrijwilligers? Precies: een kleurrijke, onhoudbare chaos! Spelers zouden uitgehongerd in de coulissen staan, het publiek zou verdwalen op weg naar de zaal, programmablaadjes zouden ongelezen bij het oud papier belanden. Heb jij zin om deel uit te maken van onze vrolijke fABULEUSfamilie, maar hoef jij niet per se zelf in de spotlights te staan? Jong/ oud/ groot/ klein/ lenig of hark? Word vrijwilliger! Meld je aan op: kathleen@fabuleus.be
Reacties
Dag Shakira, we houden je zeker op de hoogte van nieuwe audities. Ik zou trouwens niet teveel bezig zijn met "hoger op geraken". Het is duidelijk dat je heel gepassioneerd bent door dans. Dus dat moet je vooral blijven doen, of het nu lessen zijn of voorstellingen... Het belangrijkste is dat je het met plezier doet.
Filip fABULEUS over Audities (02/06/17)
Heyy,ik ben 14 jaar , mijn leven draait alleen om dans! , kwil nu beginnen met stappen te zetten om hoger op te geraken , dus ik zou graag bij jullie auditie doen.Ik zou graag een mail krijgen met wat meer informatie?
Shakira over Audities (28/05/17)
Hey ,Ik ben Laurens en ik ben 13 jaar.Ik doe al 7 jaar amateur toneel en wil graag wat film ervaring opdoen als acteur.Hebben jullie ook audities?Met vriendelijke groeten Laurens Dauchy
Laurens Dauchy over Audities (29/04/17)
Dag Laurens op dit moment zijn er jammer genoeg geen audities voor nieuwe projecten. Hou onze Facebookpagina in het oog: daarop kom je het snelst te weten als er een nieuw project aankomt. Succes ermee!
Filip fABULEUS over Audities (29/04/17)
@Valentina: de leeftijdgrenzen zijn niet erg strikt, maar het gaat hier wel over producties die helemaal afgestemd zijn op het werken met jongeren: de repetities zijn weekends en schoolvakanties en de tournee is vaak niet combineerbaar met een betaalde job. Daarom hanteren we als bovengrens 23 jaar, om ervoor te zorgen dat alle spelers/dansers nog min of meer in dezelfde levensfase zitten. Groetjes. Filip
Filip fABULEUS over Audities (21/12/16)
Hey! Zou erg graag eens wat komen bewegen op podium, maar ik ben 26 jaar oud, dus ik heb geen kans voor bovenstaande audities?
valentina over Audities (19/12/16)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ...
Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Inschrijven en info:
auditie@fabuleus.be