Audities
NIEUWE AUDITIES

In maart 2014 gaat fABULEUS op zoek naar spelers voor het stuk A Streetcar Named Desire. Nooit van gehoord? Het is nochtans een klepper uit de theater- en filmgeschiedenis. De legendarische acteur Marlon Brando is er wereldberoemd mee geworden. Bij fABULEUS wordt het stuk binnenkort geregisseerd door Carl von Winckelmann die eerder de succesvolle jongerenproducties Othello en Kasimir en Karoline maakte.

Ben je tussen 15 en 23 jaar en heb je een passie voor toneelspelen? Zou je graag eens je tanden zetten in een kluif van een theaterrol? Heb je goesting om tekst vanbuiten te leren? Schrijf je dan als de bliksem in voor onze auditieworkshop. We zoeken ongeveer evenveel sterke jongens als meisjes. Nog aan het twijfelen? Klik dan eens rechts op deze pagina door naar de interviews met bekende fABULEUzers Braam Verreth, Evelien Bosmans en Sandrine Van Handenhoven. Je zal zien dat het een ervaring is die je niet wil missen.

Wanneer? De eerste ronde vindt plaats op 22 maart 2014. Wie daarin gekozen wordt moet ook vrij zijn voor de ronde op 23 maart 2014.
Waar? Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK), Vaartkom 4, Leuven
Inschrijven en info? auditie@fabuleus.be
Reacties
Dag Anna! Stuur een mailtje naar auditie@fabuleus met het bericht dat je graag meer info wilt over de audities. Dan krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt! Groetjes!
fABULEUS over Audities (11/02/14)
Hallo, Ik woon eigenlijk niet ver en ik zou graag weten wanneer de repetities zouden vallen en de voorstelling zelf. Ik wil weten of het voor mij haalbaar is op vlak van tijd. Dank u om te antwoorden!
Anna over Audities (07/02/14)
Hallo, ik heb even een vraagje. Ik zou me wel graag willen inschrijven, maar ik lees nu verschillende reacties over dansen. Komt er dan veel dans in de voorstelling voor of is het toch voornamelijk tekst? Want ik doe heel graag toneel en zou dus wel teksten vanbuiten willen leren etc. maar dansen is niet echt mijn ding aangezien ik dat niet echt kan.. Wil je antwoorden alsjeblieft? Dan kan ik beslissen of ik al dan niet wil meedoen aan de audities.
Sofie over Audities (28/01/14)
wat moet er in je mailtje staan als je vraagt omp info te krijgen over wanneer er nog eens jongeren audities zijn
kaat goossens over Audities (29/09/13)
Ik ben Katrijn en ben 16. Ik studeer Woordkunst drama op de Kunsthumaniora in Hasselt en zou het kei tof vinden aan deze auditie deel te nemen. Zou het een probleem zijn om enkel 8 september aanwezig te zijn of is het verplicht de twee dagen aanwezig te zijn ? En hoelaat zou de auditie plaatsvinden ? Met vriendelijke groet !
Katrijn De Docnker over Audities (25/08/13)
ik word 15 in oktober, zou dit een probleem geven om mee te doen of niet?
Vicky bellemans over Audities (26/07/13)
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Meer info?
Bel 016.24 66 34 of mail .