AUDITIES
STAGE/MASTERCLASS: MANNEN GEZOCHT

Masterclass met toonmoment op Krokusfestival
fABULEUS (Leuven), Vooruit (Gent) en Krokusfestival (Hasselt) realiseren samen de masterclass/ stage WILD van de Franse theatermaakster Anne Thuot. WILD is een onderzoek naar een directe en verrassende theaterervaring voor kinderen (12+): een onverwachte ontmoeting op de drempel van hun eigen klaslokaal. Het project mondt uit in een toonmoment op Krokusfestival 2016. In een latere fase wordt de voorstelling verder uitgewerkt met het oog op een speelreeks. We kozen al 4 vrouwelijke speelsters voor het project en zoeken nu nog 2 mannen.

Omschrijving
Wanneer de jongeren na de speeltijd terugkeren naar hun klas, ontdekken ze dat alle stoelen omgekeerd staan en dat er achteraan een eenzaam wezen op hen zit te wachten. Wie is het? Waar komt het vandaan? Het is een complete verrassing en het zet de schoolse routine meteen op zijn kop. Er volgt een voorzichtig aftasten: iets tussen een theatrale installatie, een spannend verhaal en een open gesprek. WILD confronteert de tieners met hun idee├źn over anderszijn en seksualiteit, het morrelt aan hun denkkaders en het prikkelt hun fantasie.

Profiel en data
Voor deze masterclass zoeken we 2 jongens die een kunstopleiding (dans/theater/mime...) volgen en dit als stage kunnen doen. Ook mensen die al afgestudeerd zijn en toch zin/ tijd hebben om dit avontuur aan te gaan zijn welkom. Het project is een masterclass/ onderzoek en onbetaald. Een eventuele latere speelreeks zal wel betaald zijn. Een zekere affiniteit met tekst is belangrijk. De repetities zijn gepland in januari. Drie weken voltijds: 4-9 januari 2016 (OPEK, Leuven), 11-16 januari 2016 (Vooruit, Gent) & 18-23 januari 2016 (OPEK, Leuven). Er worden toonmomenten gepland tijdens Krokusfestival in Hasselt (tussen 3 en 11 februari 2016).

Auditie
Op zaterdag 17 oktober 2015 organiseren we een auditie in Leuven.

Info & aanmelden: filip@fabuleus.be
Reacties
Beste Fabuleus, ik ben 16 jaar en zou graag in musicals/toneelstukken spelen. Zijn er binnenkort nog audities gepland voor eventuele opvoeringen? Alvast bedankt!
Nore over Audities (09/08/15)
Beste Fabuleus, komen er nog audities voor theaterstukken? Ik zou me volgend jaar namelijk graag aansluiten bij Fabuleus !
sam over Audities (14/07/15)
Ik ben een professionele danseres. Afrikaanse dans is mijn specialiteit. ik dans deze dan samen met mijn BFF Solanch.
Alexandra Mulumba over Audities (19/06/15)
Rond welke leeftijd zoeken jullie ?
Yorben over Audities (26/04/15)
Dag yorben, voor deze auditie zoeken we professionele dansers dus waarschijnlijk zullen die minstens 18 jaar oud zijn. Binnen een aantal maanden komen er nieuwe theater-en dansaudities voor jongeren.
Filip over Audities (26/04/15)
Beste Norah, we hebben niet zo vaak audities voor jongeren die jonger zijn dan 13 jaar. Maar schrijf je op de homepage in voor onze nieuwsbrief en word onze facebookvriend en dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe audities.
fabuleus over Audities (06/03/15)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Meer info?
Bel 016.24 66 34 of mail .