NIEUWE AUDITIES IN NOVEMBER
Ben jij zo iemand die liever beweegt dan stilzit? Vul jij je dagen met dansen, sporten, breakdance, free running, turnen, acrobatie…? Wil je graag eens van héél dichtbij meemaken hoe een voorstelling gemaakt wordt? Lijkt het je leuk om te repeteren, om hard te werken, om op te treden en op tournee te gaan? Dan is er veel kans dat wij jou zoeken en jij ons.

In november gaat fABULEUS op zoek naar dansers voor de nieuwste jongerenproductie Alleen de grootste nabijheid. We zoeken jongens en meisjes die veel durf hebben, graag nieuw bewegingsmateriaal willen leren en niet snel moe worden. Een specifieke dansstijl is niet nodig, een romantische ziel is mooi meegenomen.

Als je denkt dat dit iets voor jou is, moet je niet twijfelen. Stuur ons een mailtje en schrijf je in! fABULEUS-audities hebben de vorm van een leuke workshop: je krijgt uitgebreid de tijd en het belangrijkste is dat je je amuseert. Zelfs als je niet gekozen wordt, zal je een toffe dag gehad hebben.

Wanneer?
Op 15 november 2014 is er een auditieworkshop voor jongens én meisjes tussen 16 en 21 jaar.
Op 16 november 2014 is er een auditieworkshop voor meisjes tussen 13 en 15 jaar. We zoeken dan een jong meisje dat heel graag danst en liefst ook nog goed kan spreken.

Waar?
Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK), Vaartkom 4, Leuven

Inschrijven en info?
auditie@fabuleus.be
Reacties
Dag Sarah, je bent zeker nog niet te laat om je in te schrijven voor de auditie. Je hebt zeker nog tot begin november de tijd.
fABULEUS over Audities (21/10/14)
Kan ik me nu nog altijd inschrijven voor de auditie of ben ik al te laat
Sarah over Audities (19/10/14)
Dag Lore en Yorben, we hadden een enorm druk weekend met de première van Liefdesverklaring, maar vanaf volgende week beginnen we iedereen te mailen ivm de auditie. Nog heel even geduld!
fABULEUS over Audities (12/10/14)
Hallo, ik heb een week geleden een mailtje gestuurd, maar ik heb nog geen reactie gehad. Wanneer zou ik een mail met meer informatie kunnen krijgen?
Lore over Audities (10/10/14)
Waneer krijg je een reactie als je je hebt ingeschreven ?Mvg,
Yorben over Audities (09/10/14)
Dag Anna! Stuur een mailtje naar auditie@fabuleus met het bericht dat je graag meer info wilt over de audities. Dan krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt! Groetjes!
fABULEUS over Audities (11/02/14)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Meer info?
Bel 016.24 66 34 of mail .