Liefdesverklaring (Nicole Beutler en Magne van den Berg, 2014) is de omkering van de scheldtirade Publikumsbeschimpfung (Peter Handke, 1966). Zeker in deze tijden kunnen we wel een flinke portie liefde gebruiken. Nu gratis en voor niets online te bekijken. Veel plezier ermee!

We blijven nog even doorgaan... Deze week zetten we Popcorn van Randi De Vlieghe online. Drie fantastische dansers en een fantastische drummer... Daar is dat feestje! Vanaf nu zijn er nog veel meer voorstellingen gratis te bekijken op het online platform www.podiumaanhuis.be

EVERLAND ONLINE

In 2010 maakten Dirk De Lathauwer en Natascha Pire Everland, geïnspireerd op de muziek van Michael Jackson. Choreografen als Randi De Vlieghe, Sidi Larbi Cherkaoui en Koen De Preter leverden ook bijdragen. Om de lock down te overbruggen: oefen tot je elke pas kan meedansen. Veel plezier met Everland!

dUb - de volledige film online

Zit je vast in je huis en heb je nood aan mooie leuke inspirerende afleiding? Deze week zetten we de dansvoorstelling dUb (2014) in de kijker. Eén van de jongeren in deze productie, Carli Gellings, is intussen zelf choreografe. Zij maakt volgend seizoen een nieuwe fABULEUS-productie met 11 Limburgse jongeren.

Ben je tussen 13 en 21 en heb je een passie voor dans? Wij organiseren auditieworkshops in Brugge, Roeselare en Kortrijk. Opgelet: de audities worden voorlopig uitgesteld wegens corona, maar schrijf je gerust in. We houden je op de hoogte over nieuwe data!

In Edward Twee zet een koning het land in rep en roer door verliefd te worden op een man. Eind april weer op tournee in Antwerpen, Aarschot, Roeselare en Halle.

Toon reacties
Reacties
Hallo ik ben Luca Lameire ik ben 14 en zou het geweldig vinden om te acteren ik droom er al een paar jaar van en hou van emotie tonen ik speel piano en hopelijk mag ik meedoen met vriendelijke groet Luca Lameire
Luca Lameire (02/04/2020)
Dag Camille Leuk dat jullie zo graag dansen. We hebben op dit moment audities maar die zijn voor een project in Brugge. Als je uit die buurt komt kan je je nog altijd inschrijven. In het najaar doen we een oproep voor een project dat in Leuven gemaakt zal worden. Als je op de hoogte wil blijven kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief en je kan ons ook gewoon blijven volgen op facebook en instagram natuurlijk. Groetjes! En blijf in uw kot!
Filip fABULEUS (31/03/2020)
Hey ik ben Camille Velghe en hou ervan om te dansen!! Samen met mijn vriendin doe ik mee aan deze audities, we maken ook onze eigen choreografieën en kunnen ons gewoon helemaal smijten op de muziek, als we door de auditie zouden zijn zou dit een geweldige avontuur zijn voor ons allebei, als we dansen kunnen we gewoon ons zelf zijn en al onze problemen kwijt raken, met dit project willen we graag aan heel België tonen, hoe wij door het dansen ons helemaal kunnen inleven op de muziek en hoe dat ons gelukkig maakt, wij willen heel graag bijleren en staan open voor alles, met ons dansen kunnen wij een verhaal vertellen en het zou gewoon super zijn zouden wij deze kans krijgen! Het is ook een manier om onszelf te uiten! En we willen dit graag samen doen om onze dromen van kleins af aan waar te maken. Ik kijk er echt naar uit!! Grtjes Camille
Camille Velghe (30/03/2020)
Proficiat aan alle medewerkers: wat een prachtvoorstelling! De acteerprestaties, de tekstbewerking, de kostuums, de belichting, de muziekkeuze… alles vormde een bijzonder mooi geheel. Na 500 jaar heeft dit verhaal nog niets aan relevantie ingeboet. Zowel de kromme machtsverhoudingen als de homofobie zijn, spijtig genoeg, nog dagelijkse kost, getuige sommige reacties uit de zaal. Wat dan onmiddellijk een zeer interessant onderwerp voor een klasdiscussie oplevert. fABULEUS: graag nog meer van dat! Isabel Thiry – Leerkracht Nederlands De Wijnpers
Isabel Thiry over Edward Twee (11/03/2020)
Hey Majandra, we zoeken op dit moment jongeren voor een nieuwe dansproductie. Als je in de buurt van Brugge woont is dit misschien iets voor jou! Check onze auditiepagina. Groetjes!
Filip fABULEUS (06/03/2020)
hallo Ik ben 17 jaar. Ik zou heel graag willen meedoen maar ik ze het eerst met men ouders moeten over hebben. Ik hou veel van dansen. Als ik muziek hoor kan ik zoiezo niet stil blijven zitten. Hopelijk zal ik moge.
majandra vanhoorne (06/03/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Heb je een fABULEUS-voorstelling gezien en wil je je mening kwijt? Ken je een fABULEUZE roddel? Of wil je vertellen over je ervaringen bij fABULEUS? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
<April 2020>
madiwodovrzazo
30
Softies geannuleerd
MaZ - Brugge (10:00, 14:00)
31
1
2
3
Softies geannuleerd
Festival Tweetakt - Utrecht (13:00, 19:00)
4
8.2 geannuleerd
Festival Tweetakt - Utrecht (19:30)
5
6
7
8
9
10
11
Zero for conduct geannuleerd
Festival Tweetakt - Utrecht (19:00, 19:00)
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Edward Twee geannuleerd
CC Het Gasthuis - Aarschot (13:30)
PASSING THE BECHDEL TEST geannuleerd
STUK - Leuven (20:30)
22
PASSING THE BECHDEL TEST geannuleerd
STUK - Leuven (20:30)
23
Edward Twee geannuleerd
DE Studio - Antwerpen (13:30, 20:00)
24
Edward Twee geannuleerd
DE Studio - Antwerpen (13:30, 20:00)
25
26
27
Edward Twee geannuleerd
CC De Spil - Roeselare (13:40)
28
29
30
Edward Twee geannuleerd
CC 't Vondel - Halle (10:00, 13:45)
1
2
3
Overzicht speeldata
Blijf je graag op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Website by Wies Hermans (Fuut)
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.