Op donderdag 28 en vrijdag 29 april 2022 werd Electric Life in Concertgebouw Brugge live begeleid door het symfonisch orkest van Brussels Philharmonic o.l.v. dirigent Brad Lubman. Deze video toont een impressie van die bijzondere samenwerking, met enkele reacties van de leerlingen die naar de schoolvoorstellingen zijn komen kijken.

Dat kan bij ons! Voor volgend seizoen zoeken we maar liefst 5 stagiairs voor productie- & tourmanagement. Voor de stage ondersteun je één of meerdere producties tijdens de repetities, de premièreweek en/of de tournee. Daarnaast help je bij andere projecten zoals bv. het creatietraject VAART of de audities afhankelijk van de periode waarin je stage komt doen. Lees hier meer.

De jongeren van Human Instruction Manual hebben er net een repetitieweek opzitten! Sabur danst mee, en is bij fABULEUS terecht gekomen dankzij de nieuwe spelers. Hij vertelt ons meer over zijn ervaringen bij hen, over dansen en de nieuwe creatie.

Tot 10 augustus kan je je inschrijven voor de vijfde editie van de nieuwe spelers. Op woensdag 15 maart 2023 is het de première van Human Instruction Manual!

De jongeren van followfollow zijn vertrokken voor hun buitenlandse tournee! Vrijdag 6 en zaterdag 7 mei speelden ze in Denemarken. Vrijdag 1 en zaterdag 2 juli trekken ze naar Nederland voor Festival Tweetakt.
speellijst

"Ook Electric Life laat je bijna vergeten dat je naar dansers kijkt die nog op de schoolbanken zitten. Stravinsky's Petroesjka (...) is nochtans geen hapklare kost met zijn snelle tempowissels, kleurrijke contrasten en scherpe ­dissonanties. Maar wat een lichte, dynamische en intelligente dansvoorstelling puurden choreografen Elisabeth Borgermans en Thomas Vantuycom eruit." (Charlotte De Somviele voor De Standaard)

Electric Life is dit seizoen nog te zien op zondag 3 juli, tijdens Festival Tweetakt in Utrecht.

"Een spervuur aan ontroerende, hilarische, soms licht choquerende, maar ook herkenbare scènes houdt het publiek een spiegel voor. Hoe goed luisteren we naar onze jongeren? (...) Zit er misschien diep in ons een Roger, die vindt dat het nu maar ’s gedaan moet zijn met al dat zelfbeklag van de jeugd van tegenwoordig. Of herkennen we onszelf in de jongeren en zijn we stiekem jaloers op de openheid van geest en de onbevangenheid die groots doet dromen? De staande ovatie op het einde doet het laatste vermoeden."


— De reactie van Samen Onderwijs Maken na Off the record ihkv het forum 'Welbevinden en jongeren op school'. Volgend seizoen spelen de jongeren de voorstelling opnieuw!

Toon reacties
Reacties
Hallo ik ben laura ik zou graag zingen of acteren
laura (08/07/2022)

Hey Frauke, fijn dat je graag eens zou willen meedoen met een grotere dansproductie! We hebben nieuwe auditieworkshops voor dans in oktober en volgend jaar in februari en maart. Om op de hoogte te blijven kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of ons volgen op Facebook en/of Instagram. Tot dan!

Antea fABULEUS over followfollow (27/05/2022)
Hallo! Ik ben Sara Mahieu, zit in mijn derde jaar Bachelor Pedagogie van het jonge kind. Ik doe stage bij Larf! In Gent. Ik moet dit jaar een bachelor proef schrijven. Mijn bachelor proef gaat over sociale media gelinkt aan theater. Ik onderzoek welke specifieke elementen een impact hebben op kinderen/jongeren als er rond een maatschappelijk thema gewerkt word in ateliers. Het project/voorstelling "Hack the conference" sluit dan ook goed aan bij dit thema. Daarom stuur ik jullie dit mailtje met de vraag over eventuele contactgegevens (e-mailadres) van de makers die mee gewerkt hebben bij Hack the conference. Ik heb een enquête gemaakt en zou het fijn vinden moest deze door hen ingevuld worden. Dit zou me heel hard helpen bij mijn onderzoek! :) Alles word anoniem ingevuld en zal discreet gebruikt worden in mijn bachelor proef! Hier alvast de link naar de enquête: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpazXB6ACnwr5LvnH2j_TKwMRRFxBN0HjJuJc6VSocCDKMFA/viewform?usp=sf_link Alvast bedankt! Als er vragen zijn over mijn onderzoek, twijfel zeker niet om mij te contacteren!
Sara Mahieu over HACK (15/05/2022)
ik doe al Vijf jaar dansen maar ben nog geen 14+ maar ik kan heel goed dansen en zou graag een de kans krijgen om in iets groter mee te doen.
Dewitte Frauke over followfollow (10/05/2022)
Ik wil graag audities komen doen als het kan laat me aub iets weten via gmail.Ik ben 13 jaar heb een beetje ervaring in acteren en ook in dansen.Groetjes renske
renskeservotte (13/04/2022)
Fantastische voorstelling!!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Heb je een fABULEUS-voorstelling gezien en wil je je mening kwijt? Ken je een fABULEUZE roddel? Of wil je vertellen over je ervaringen bij fABULEUS? Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
<Augustus 2022>
madiwodovrzazo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Overzicht speeldata
Blijf je graag op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Binnenkort nog in Aarschot, Antwerpen & Genk.
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.