< Audities
Audition for acrobatically trained performers (circus artists and dancers)

English version here

Omschrijving
Circusmaker Hanna Mampuys (THERE THERE company), fABULEUS (Leuven) en STUK (Leuven) zoeken twee professionele, acrobatisch getrainde performers (circusartiesten of dansers) voor Softies, een dansvoorstelling voor een breed publiek (kinderen en volwassenen) over de kracht van zacht durven zijn. Softies wordt een fysiek uitdagende voorstelling: soms krachtig en spectaculair, soms zacht en organisch. Er zullen drie performers op scène staan.

Profiel
Twee acrobatisch getrainde performers (m/v/x). Bij voorkeur met een achtergrond in of notie van hand op hand acrobatie. Bestaande duo's zijn welkom, maar je kan ook zonder partner auditie doen. Vertrouwd zijn met en interesse hebben voor bewegingsresearch en de creatie van dans is een must.
Beschikbaar tijdens 8 repetitieweken (grotendeels in Leuven) tussen eind augustus 2019 en begin januari 2020. Voorstellingen tussen januari en april 2020. Exacte data: zie hieronder.

Auditie
16 én 17 maart 2019
Vlaams Centrum voor Circuskunsten
Dok Noord 4 F, 9000 Gent, België

Inschrijven
Vul dit formulier in (voor google accounts). Of stuur een mail met je CV en een videolink naar kathleen@fabuleus.be. Deadline: 17 februari 2019

Exacte repetitiedata
Op de tweede pagina in dit document

Toon reacties
Reacties
Ik ben een jonge meid van 15 jaar en kijk er erg naar uit om mee te spelen in een grote musical of een theaterstuk. Ik hoop dat jullie mee willen werken aan mijn droom!
Ann-Sophie (26/11/2018)
hallo, Ik ben babette Doyon,en ben 19 jaar. Ik heb in het middelbaar woord kunst drama gevolgd en studeer nu kunst en cultuurbemiddeling in antwerpen. Nu ben ik bezig met een stage in NTGent bij publiekswerking. Daarbuiten doe ik nog toneelacademie in antwerpen en merksplas. Het zou een droom zijn om in een grote voorstelling te mogen spelen. Hopelijk kan ik jullie overtuigen ;)
Babette Doyon (20/11/2018)
Hallo mijn naam is janice en ik ben 13 jaar.Ik doe al 2 jaar musical en woon in Zwevegem.van Zwevegem naar Antwerpen is het een beetje ver maar ik zou wel heel graag meedoen omdat ik zelf ook Nederlands,Frans en Engels spreek zonder accent.ik zie er naar uit om misschien met jullie mee te werken.
Janice (14/08/2018)
Hoi! Wanneer vinden we extra info over nieuwe audities? Groetjes!
Benthe (30/05/2018)
hey Ik ben Laure. En ik heb wel al een beetje ervaring met acteren en dansen. Ik doe op school ook woordkunst-drama. Ik zou me heel graag willen inschrijven maar de afstand is wel een probleem en dus weet ik niet of ik mij dan echt wel kan inschrijven... PS: Ik vond SNAP XL echt fantastisch goed! Met vriendelijke groeten Laure
laure (27/02/2018)
@ Feyza: de audities die we nu gaan doen zijn voor een dansvoorstelling die in Antwerpen gemaakt zal worden. Als je het niet erg vindt om wat verder te reizen, ben je zeker welkom! PS: bedankt voor de complimentjes over SNAP XL ;-)
Filip fABULEUS (21/02/2018)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven
Inschrijven en info: auditie@fabuleus.be