< Audities
Auditieworkshops voor jongeren

De oproep

Voor onze nieuwste toneelproductie Edward Twee zoeken wij zeven spelers tussen 14 en 21 jaar, die gefascineerd zijn door taal: jongeren die zelf teksten brengen en schrijven, slam-poëten, spoken-worders, toneelspelers en rappers. Ervaring is niet zo belangrijk. Zelfs Nederlands spreken is niet zooo belangrijk. Liefde voor woorden wel! Daarnaast zoeken we voor de rol van de jonge prins Edward twee jongens of meisjes van ongeveer 8 à 10 jaar.

Repeteren en op tournee gaan is een spannende en onvergetelijke ervaring. Het bewijs? Dit filmpje!

Als je dus denkt dat dit iets voor jou is, moet je niet twijfelen: schrijf je meteen in voor de auditieworkshop!

Auditieworkshop

Klinkt het woord audities eng? Bij fABULEUS spreken we liever over auditieworkshops. Zie het als een gratis workshop waar iedereen aan mag deelnemen. Bij ons geen strenge jury achter een lange tafel. Onze opdracht is om er samen met jou een leuke, leerrijke en boeiende dag van te maken. Iedereen mag meedoen aan de eerste ronde. Uit alle deelnemers kiezen we een groepje voor de tweede ronde en daarna stellen we de definitieve ploeg voor de nieuwe productie samen.

14-21 jaar? > eerste ronde op 16,17 OF 23 februari 2019.
8-10 jaar? > eerste ronde op 24 februari 2019.
Tweede ronde (alle leeftijden) > 2 én 3 maart 2019.

Praktische info

De auditieworkshops, de meeste repetities en de première vinden plaats bij fABULEUS in Leuven, in OPEK.

De repetities starten tijdens de paasvakantie 2019. De première is ongeveer een jaar later in maart 2020. Daartussen zitten ongeveer 40 repetitiedagen, verspreid over de schoolvakanties en enkele weekends. De exacte data staan in het inschrijvingsformulier. Kijk ze goed na en laat zeker eerlijk weten als je op bepaalde momenten niet beschikbaar bent.

Inschrijven & info

Klik hier en vul het formuliertje in.

Nog vragen? Mail gerust naar auditie@fabuleus.be.

Toon reacties
Reacties
Ik ben een jonge meid van 15 jaar en kijk er erg naar uit om mee te spelen in een grote musical of een theaterstuk. Ik hoop dat jullie mee willen werken aan mijn droom!
Ann-Sophie (26/11/2018)
hallo, Ik ben babette Doyon,en ben 19 jaar. Ik heb in het middelbaar woord kunst drama gevolgd en studeer nu kunst en cultuurbemiddeling in antwerpen. Nu ben ik bezig met een stage in NTGent bij publiekswerking. Daarbuiten doe ik nog toneelacademie in antwerpen en merksplas. Het zou een droom zijn om in een grote voorstelling te mogen spelen. Hopelijk kan ik jullie overtuigen ;)
Babette Doyon (20/11/2018)
Hallo mijn naam is janice en ik ben 13 jaar.Ik doe al 2 jaar musical en woon in Zwevegem.van Zwevegem naar Antwerpen is het een beetje ver maar ik zou wel heel graag meedoen omdat ik zelf ook Nederlands,Frans en Engels spreek zonder accent.ik zie er naar uit om misschien met jullie mee te werken.
Janice (14/08/2018)
Hoi! Wanneer vinden we extra info over nieuwe audities? Groetjes!
Benthe (30/05/2018)
hey Ik ben Laure. En ik heb wel al een beetje ervaring met acteren en dansen. Ik doe op school ook woordkunst-drama. Ik zou me heel graag willen inschrijven maar de afstand is wel een probleem en dus weet ik niet of ik mij dan echt wel kan inschrijven... PS: Ik vond SNAP XL echt fantastisch goed! Met vriendelijke groeten Laure
laure (27/02/2018)
@ Feyza: de audities die we nu gaan doen zijn voor een dansvoorstelling die in Antwerpen gemaakt zal worden. Als je het niet erg vindt om wat verder te reizen, ben je zeker welkom! PS: bedankt voor de complimentjes over SNAP XL ;-)
Filip fABULEUS (21/02/2018)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven
Inschrijven en info: auditie@fabuleus.be