< Audities
Jonge speler gezocht

fABULEUS zoekt jonge toneelspeler (8-10 jaar)
Voor de toneelproductie Edward Twee van Karel Tuytschaever en Jorre Vandenbussche zoekt fABULEUS nog één hele jonge speler speler (8-10 jaar). Op het podium staan zeven jongeren, één volwassen acteur en één kind (we zoeken twee kinderen die elkaar kunnen aflossen tijdens de tournee).

Jongens of meisjes die ervan dromen om een echte toneelproductie te maken en mee op tournee te gaan, mogen zich aanmelden voor de kennismakingsworkshop.

Kennismakingsworkshop
Woensdag 29 mei 2019 , 14:00 tot 17:00
OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

Inschrijven
Stuur een mailtje naar eline@fabuleus

Repetities
De repetities vinden plaats in Leuven tijdens schoolvakanties en weekends, tussen augustus 2019 en de première op 6 maart 2020. Voor de kinderen wordt het repetitieschema aangepast in functie van hun rol en beschikbaarheid.

Toon reacties
Reacties
Ik ben een jonge meid van 15 jaar en kijk er erg naar uit om mee te spelen in een grote musical of een theaterstuk. Ik hoop dat jullie mee willen werken aan mijn droom!
Ann-Sophie (26/11/2018)
hallo, Ik ben babette Doyon,en ben 19 jaar. Ik heb in het middelbaar woord kunst drama gevolgd en studeer nu kunst en cultuurbemiddeling in antwerpen. Nu ben ik bezig met een stage in NTGent bij publiekswerking. Daarbuiten doe ik nog toneelacademie in antwerpen en merksplas. Het zou een droom zijn om in een grote voorstelling te mogen spelen. Hopelijk kan ik jullie overtuigen ;)
Babette Doyon (20/11/2018)
Hallo mijn naam is janice en ik ben 13 jaar.Ik doe al 2 jaar musical en woon in Zwevegem.van Zwevegem naar Antwerpen is het een beetje ver maar ik zou wel heel graag meedoen omdat ik zelf ook Nederlands,Frans en Engels spreek zonder accent.ik zie er naar uit om misschien met jullie mee te werken.
Janice (14/08/2018)
Hoi! Wanneer vinden we extra info over nieuwe audities? Groetjes!
Benthe (30/05/2018)
hey Ik ben Laure. En ik heb wel al een beetje ervaring met acteren en dansen. Ik doe op school ook woordkunst-drama. Ik zou me heel graag willen inschrijven maar de afstand is wel een probleem en dus weet ik niet of ik mij dan echt wel kan inschrijven... PS: Ik vond SNAP XL echt fantastisch goed! Met vriendelijke groeten Laure
laure (27/02/2018)
@ Feyza: de audities die we nu gaan doen zijn voor een dansvoorstelling die in Antwerpen gemaakt zal worden. Als je het niet erg vindt om wat verder te reizen, ben je zeker welkom! PS: bedankt voor de complimentjes over SNAP XL ;-)
Filip fABULEUS (21/02/2018)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven

Inschrijven en info:
eline@fabuleus.be