Vaart

VAART (een project van fABULEUS en Artforum) biedt  jonge kunstenaars (jongeren en jongprofessionelen) een kader om met een eerste eigen artistieke creatie naar buiten te komen in alle denkbare disciplines: theater, dans, beeldende kunst, muziek...

VAART voorziet in repetitie- en atelierruimte, technische ondersteuning en artistieke coaching door ervaren professionelen en mondt uit in een festival in mei. 

Uit meer dan 30 dossiers selecteerden we 7 projecten die de komende maanden uitgewerkt worden. Van verfrissend theater, dans of cabaret tot een sensitief lichtspel en mystieke installaties.

Proficiat aan Emma Van Roey, Laura Wyffels, Bert Aernouts, Lore Janssens, Maxine Janssens, Remi De Smet, Laure-Anne Iserief, Silke Verslype, Carli Gellings, Sander Van den Broeck, Lucas Cortoos en Larissa Matheus.

Ontdek alles over VAART 2017 op www.vaartfestival.be

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Heel tof project. Ik was stuk voor stuk onder de indruk van elke voorstelling. Het feit dat dit oor jongeren gemaakt en gedaan wordt, vind ik een heel leuk initiatief. Ik ben blij met jullie manier van werken en kom graag naar de voorstellingen kijken, van VAART, maar ook gewoon van fABULEUS in het algemeen. Ik houd van acteren en ga zeker en vast eens een eigen project voorstellen aan jullie. Wie weet zou ik ook eens zo'n voorstelling mogen spelen. Groetjes, Stien
Stien over Vaart (09/07/14)
RIOT en Typisch/maar niet grappig, waren echt super!!!
louis PITSERS over Vaart (15/07/10)
Ben je gaan kijken naar Vaart en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 

Speeldata