Stand Up

De tweede tournee van Stand Up trapt af in OPEK (Leuven). Boek je tickets hier.

Als onze vuisten jeuken dan mogen wij toch vechten? En als onze gedachten jeuken dan mogen we ze toch roepen? Wij moeten leren in hoofdletters spreken. Wij moeten uitroeptekens worden. Wij allemaal. Dat is onze plicht. Toch?

Hoezo, jongeren liggen alleen nog wakker van Redbull, Facebook en de laatste nieuwe iPhone? De zeventienjarige Leo stuurt al sinds zijn kinderjaren brieven naar de koning over het onrecht in de wereld. Nooit krijgt hij antwoord. Tot hij een radicale actie onderneemt waarvan hij de gevolgen niet kan overzien.

Stand Up is een even vurig als wanhopig betoog van een verontwaardigde jongere. Over de moed om voor je mening uit te komen en over het besef dat je soms minder heldhaftig bent dan je zou willen.

Regie Dirk De Lathauwer Tekst en dramaturgie Ruth Mellaerts Tekstcoaching Stijn Devillé Spel Yannick Jozefzoon Scenografie Wannes Deneer Video Kristof Bilsen Productie fABULEUS Ondersteund met een schrijfbeurs van deAuteurs

Ik vond dit een GEWELDIGE voorstelling en ik hoop dat ik dit ooit met mijn familie kan komen kijken.
Lise Sagaert over Stand Up (25/01/16)
vandaag gaan kijken als school uitstap, ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben, al ga je er niets van verstaan als je de volle 60 min niet mentaal bijblijft
Alessandro over Stand Up (21/01/16)
heel goed
frank over Stand Up (27/11/14)
Een voorstelling van en over deze tijd die ons allen aan het denken doet zetten. Je zult niet snel in je stoel onderuitgezakt zitten toekijken want je wordt aangesproken. Daarnaast fijn spel van Jozefzoon en natuurlijk een goed uitzicht. GA DAT ZIEN, MET EEN UITROEPTEKEN!
Marit over Stand Up (28/10/14)
Er is ooit zo'n land gesticht in 1830 een voorstelling met een ( toen ) belangrijk boodschap, ik kijk er echt naar uit om die nieuwe stuk in die ene land te zien die sinds 1830 bestaat! Big up, maak er iets goed van!!
l'insu over Stand Up (08/09/14)
Ben je gaan kijken naar Stand Up en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 

Speeldata

Over de moed om je stem te verheffen