3 op 3

In 3 op 3 doen drie jonge dansers (Fabián Barba, Marisa Cabal en Tuur Marinus) drie bewegingsexperimenten. Ze ondernemen drie pogingen om de pure beweging te belichamen. Onvermoeibaar en vindingrijk. Ze galopperen en vliegen als dieren. Ze tikken en rollen tegen elkaar als dominosteentjes of balletjes. Ze duiken weg in een kartonnen doos… Maar hoe beweegt een doos? 3 op 3 is een behoedzame zoektocht waarin drie mensen alleen hun lichaam laten spreken en ondertussen de meest mysterieuze beelden aan mekaar rijgen. 

Op za 18 oktober van 10u00 tot 14u00 is er een gratis workshop voor kinderen vanaf het eerste leerjaar (8+). Idealiter hebben deelnemers de voorstelling 3 op 3 gezien. Inschrijven kan via ticket@stuk.be.

Fabián Barba, Marisa Cabal en Tuur Marinus studeerden samen aan de dansopleiding P.A.R.T.S. in Brussel. Met zijn drieën creëerden ze de verrassende afstudeervoorstelling keeping busy keeping still, waarin ze voor het eerst speelden met het idee van menselijke dominosteentjes. 

Met 3 op 3 gaat Busy Rocks voor het eerst bewust om met een jong publiek. Vanuit een frisse blik op hun eigen nog jonge oeuvre, onderzoeken Fabián Barba, Marisa Cabal en Tuur Marinus hoe ze met hun danstaal de verbeelding van kinderen kunnen prikkelen. Een vast klankbord vonden ze onder andere bij fABULEUS. 

Lees hier een interview met de makers.

Concept Busy Rocks Dans Fabián Barba/Pol Van Den Broek, Marisa Cabal en Tuur Marinus Animatie Flup Marinus Feedback Randi De Vlieghe, Peter Anthonissen Basisidee Dancing Blocks Benjamin Vandewalle Vormgeving en kostuums Katrijn Baeten Lichtontwerp Tom Bruwier Muzikale coachingMatteo Fargion Productie Busy Rocks, fABULEUS Coproductie STUK, Krokusfestival P2 - cultuurcentrum Hasselt en Theater aan het Vrijthof i.k.v. interLimburgse Subsidies Met de steun van Theater Zuidpool

1 | 2 | 3
Ben je gaan kijken naar 3 op 3 en wil je je mening kwijt? Of heb je meegewerkt aan de productie en wil je vertellen over je ervaringen? Laat hier je reactie achter!
Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verder

 
 
 

Speeldata

foto © Joeri Thiry, STUK Kunstencentrum